Next level – Batalia politica… pe amante

Motto : Dorele, ne miscam si noi mai cu talent? (replica dintr-o reclama)
Pe masura ce se apropie anul electoral 2019 (europarlamentare si prezidentiale), iar 2020 (douazeci – douazeci – sic Viorica) bate la usa, lupta intre politicieni se ascute mai ceva ca lupta de clasa.
Si e normal sa fie asa, politicienii sa se bata pentru proiectele lor in beneficiul electorilor, sa isi scoata ochii, se isi arate muschii, pentru ca poporul sa aiba oarece beneficii. In fond, pentru asta sunt alesi de cetateni…
Ar fi varianta ideala…
Numai ca politicienii giurgiuveni au trecut la… next level: batalia politica… pe amante sau… cu amante.
E modul lor de a-si elimina adversarii: cel mai probabi platesc femei usoare (de cele mai multe ori, vedete scapatate financiar) pentru a-i face zile fripte adversarului luat in vizor.
In urma cu cateva luni, deputatul Razvan Cuc era luat „la ochi” pe niste site-uri facute ad-hoc…
A urmat deputatul Alexandru Andrei, care insa a scapat „pe usor”, stirea fiind atat de subtire si de trasa de par, incat nici site-ul de scandal n-a insistat.
A venit randul lui Bogdan Bratu (Beke), caruia „i s-a reincalzit ciorba” de acum 5/6 ani, pentru ca la cateva zile sa apara o „vedeta pitipoanca”, pretinzand ca a primit flori si cadouri de la Bratu… Subtire si aici…
Intamplator sau nu, toti cei enumerati sunt din asanumita tabara a dizidentilor PSD.
Si tot „din intamplare”  apar zvonuri despre fotografii si filmulete compromitatoare ale altor pesedisti (Marian Mina, Niculae Badalau, patronul firmei Gecor, etc.), imagini care ar urma sa apara – cel mai probabil – e aceleasi site-uri obscure.
Personajele din ambele tabere par niste… alde „Dorei” din reclamele de la TV, care isi da cu stangul in incercarea lor de a face ceva, orice, numai sa faca. Dar in loc sa faca treaba, strica tot, in incercarea de a-si atrage… jarul numai pe turta lor.
„Doreilor”, va miscati si voi mai cu talent ? Faceti si voi ceva pentru judetul asta, pentru orasul asta, pentru cei 70% care v-au dat votul?
Ion Diaconescu
N.A. Acesta nici macar nu este un pamflet. Si nici editorial. Poate doar „o supapa” de refulare… necalibrata.