Nicolae Barbu: “In 1996, Lucian Iliescus castigat Primaria cu ajutorul unui partid de buzunar”

Lucian Iliescu a început un atac furibund asupra potentialilor contracandidati la Primarie. Ca si cum scaunul de primar si l-a câstigat pe viata, edilul liberal considera ca niciun candidat nu poate administra orasul, fiecare are câte o hiba…
Lucian Iliescu spune ca cei care candideaza ar trebui sa poata spune oamenilor ce au făcut până acum, să demonstreze că sunt în stare să ocupe o astfel de funcţie. „Un candidat trebuie să fie un om pe care cetăţenii îl cunosc pentru faptele lui, pentru realizările pe care le are, nu din afişe sau bannere. Văd că aceia care s-au prezentat ca şi candidaţi, sau posibili candidaţi, spun doar că vor să obţină funcţii. Dar despre ce au făcut nu au ce spune”.
Iliescu lanseaza la finalul acestei declaratii, un fel de amenintare, voalata, este adevarat: „Nu vreau să comentez acum despre unul sau altul dintre ei, este prea devreme”.
L-am contactat pe unul dintre candidati: Nicolae Barbu, despre care stiam ca are experienta în administratie (patru ani consilier municipal), cât despre management, cifrele de afaceri ale firmelor sale, spun totul… ªi l-am rugat sa comenteze declaratia primarului Iliescu:
„Eu l-as întreba pe domnul Iliescu, ce experienta în administratia locala avea dânsul în 1996? Acum vorbeste de partide fantoma, dar PSM-ul din care a ajuns primar, ce fel de partid era? Era un partid de buzunar, pe cale de disparitie… Ce realizari marete avea Lucian Iliescu în 1996, pentru ca despre asta vorbeste domnia sa?
Spre deosebire de Lucian Iliescu din 1996, eu am patru ani ca si consilier local. Conduc un grup de firme cu peste 200 de angajati, firme care au activitate în mai multe judete. Nu mai vorbesc de faptul ca n-am terminat o facultate populara, ci am terminat ASE, sunt finantist de formatie… Asadar, am mai multe în comun cu administratia decât avea Lucian Iliescu în 1996.
Mai mult de atât, eu privesc lucrurile din perspectiva unui manager, a unui om de afaceri, care vrea sa deschida orasul spre investitori. Cât despre ccea ce spuneti ca ar fi o amenintare voalata, dati-mi voie sa nu comentez”.

Un comentariu

  1. Stimate d-le Barbu, dvs. faceţi parte dintr-un partid care a distrus, după 1990, industria giurgiuveană şi românească. Spre deosebire de dvs., Lucian Iliescu a condus foarte bine o ICMUG cu 3500 de salariaţi. A fost de ajuns starea în care ajunsese Giurgiu în 1996 şi faptul că Lucian Iliescu era cunoscut ca un bun manager, de aceea l-au votat giurgiuvenii şi tot de aceea îl vor vota în continuare. Mai ştiţi cum era Giurgiu în 1996, sau nici nu eraţi pe aici?

Comentariile sunt inchise