Nicolae Barbu – apel la normalitate

Barbu Nicolae - apelIn urma cu doua saptamani, in mediul virtual a fost deschisa cutia Pandorei, cu “dezvaluiri” abracadabrante si cu un atac furibund cu adresa clara la potentialii candidati pentru Primarie. A fost pornit mult prea devreme un “razboi” care odata declansat, nu mai poate fi controlat. In acest context, primarul Nicolae Barbu, presedinte al organizatiei municipale PSD Giurgiu a facut un apel la normalitate.

“In mediul online sunt adevarate convulsii si, va spun sincer, viata bate filmul… S-a ajuns de la nivelul Jedi la Atacul Clonelor, sunt conturi false pe facebook, facute de persoane – uneori aceleasi – care aduc injurii; sunt site-uri fara semnatari, ziare online cu informatii false si negative. Vreau sa transmit un singur lucru: STOP JOC!

Ce se va intampla de acum incolo? Mai sunt opt luni pana la declansarea alegerilor, iar daca mergem asa, cu injuraturi, denigrari si cu aceasta inraire continua a simpatizantilor, a populatiei, exista posibilitatea ca fenomenul sa scape de sub control. Trebuie oprit acest curent negativ.

Fac un apel la normalitate. Daca tot se discuta despre efectul strazii asupra societatii, a mediului politic sau economiei, haideti sa transmitem si un mesaj de insanatosire a comunicarii” a declarat Nicolae Barbu.

2 comentarii

  1. Razboiul online dvs. l-ati inceput d-le Barbu.
    Există o zi în care ziarul dvs. online sa nu atace un potential candidat la primărie? Intodeauna este mai usor sa vezi gunoiul din ochiul altuia. Uitați-vă mai atent in oglinda… giurgiuveanului.

Comentariile sunt inchise