Nicolae Barbu – candidat independent la Primaria Giurgiu

În cadrul sedintei Consiliului Local Giurgiu de joi, 23 februarie, consilierul PSD Nicolae Barbu si-ar fi dorit sa isi anunte reatragerea din functia de consilier, dar si candidatura la fotoliul de primar al municipiului, in calitate de independent. Insa, din cauza evolutiei pe care a luat-o sedinta, si a faptului ca Lucian Iliescu a „inchis” practic sedinta imediat dupa ce i s-a dat cuvantul lui Nicolae Barbu, acesta a organizat o conferinta de presa in care si-a anuntat candidatura si a expus motivele care l-au determinat sa ia aceasta hotarare:
„In urma cu o saptamana, Niculae Badalau a trimis la Primarie o adresa prin care anunta ca PSD imi retrage sprijinul politic in Consiliul local. Am luat act de aceasta adresa si, sincer, am ramas dezamagit, m-sm simtit tradat de oameni in care am investit incredere – in anii petrecututi la PSD, cand am fost si consilier local, nu am fost un simplu <<ridicator de maini>>. Pentru gestul facut de Niculae Badalau – sunt convins ca la sugestia lui Lucian Iliescu – personal nu ma mai regasesc in Consiliul local – fara sprijinul pe care – firesc – ar fi trebuit sa mi-l ofere partidul din care fac parte.

Nicolae Barbu - candidat independent la Primaria Giurgiu
Nicolae Barbu - candidat independent la Primaria Giurgiu

Cu toate acestea, nu vreau sa le fac pe plac consilierilor liberali, ci voi merge in continuare la sedintele Consiliului, pentru ca acolo reprezint niste oameni care m-au votat.
Daca ar fi fost sa ma iau dupa Badalau, ar fi trebuit sa ies pe cele doua posturi de televiziune si sa imi exprim sprijinul pentru Lucian Iliescu. Nu o sa-l sustin niciodata pe Lucian Iliescu, si ii garantez ca niciun membru PSD nu ii va da votul. Pesedistii nu uita cum si-a batut joc de ei timp de 16 ani de zile”.
Asadar, Nicolae Barbu este primul candidat oficial, care are curajul sa intre in lupta cu Lucian Iliescu.
„De ce candidez independent? Pentru ca lumea s-a saturat de mediiul politic, iar toate studiile arata ca oamenii politici sunt in scadere de popularitate”, a declarat Nicolae Barbu.
Vom reveni cu cateva date de prezentare a proaspatului candiodat la functia de primar – primul primar independent al Giurgiului…

4 comentarii

  1. Eu il sustin pe Nicolae Barbu pentru ca e un om intergru, un giurgiuvean nascut si crescut in municipiul nostru vechi de peste 600 de ani. A DOVEDIT TOTDEAUNA CA ESTE INDEPENDENT POLITIC SI DIN PUNCT DE VEDERE ECONOMIC, el aratand ca poti face afaceri si fara sa furi sau sa ai vreo relatie cu administratia locala sau cu rotaryenii. Asa cum au speculat cei ce sunt invidiosi pe succesele sale de rasunet. Ca si consilier local, totdeauna a avut o pozitie ferma. Toate, absolut toate, initiativele sale in consiliul local sunt adevarate bijuterii intelectuale. Noi, ca giurgiuveni, ne mandrim cu el si ar trebui sa-i urmam invataturile.
    Nicolae Barbu este un om adevarat. Pe calea deschisa de el sa mergem cu totii. Cu el orasul Giurgiu va prospera si noi, giurgiuvenii, vom fi foarte fericiti in familie si societate, ceea ce ii dorim si lui.
    Forta sa fie cu Barbu. Traiasca partidul si independenta lui Barbu!

  2. Leo, e dreptul tău să nu-l mai vrei pe Iliescu primar, poţi vota cum doreşti. Dar asta nu înseamnă că eu nu am dreptul să îl votez. Problema voastră, a celor care susţineţi alţi candidaţi sau partide este că nu acceptaţi faptul că şi noi avem dreptul să nu fim de acord cu voi şi să îi susţinem pe cei pe care îi vrem.

  3. FLOREA SUNT DE ACORD CU TINE SA NU MUSTI MANA CELUI CARE TE HRANESTE (STII SI NOI CA ESTI ANGAJAT LA VALAHIA ,ADICA LA BEIANU DAR INDIRECT TE PLATESTE ILIESCU)DAR NU INTELEGI CA GIURGIUVENI S-AU SATURAT DE ILIESCU SI MAFIA LUI GATA SA SE DUCA LA PLIMBARE IN PARCURILE DIN URBE

  4. Stimata redactie, eu sunt de acord cu Barbu să candideze, că are dreptul, este major, deşi am auzit de el că nu este giurgiuvean ci venit din altă parte. Dar nu asta e cel mai important, ci vreau să spun că nu e bine să ne spună că e independent, pentru că nu e. Oricum, dacă PSD nu era în USL nu se mai supăra Barbu şi candida pe PSD, dar aşa s-a supărat că nu a ieşit el în sondaje să candideze, ci a ieşit ILiescu.

Comentariile sunt inchise