Nicolae Barbu: “Dacă Bădălău va fi în conducerea naţională a PSD sau dacă va merge cu Marian Mina la Consiliul Judeţean, nu voi mai reprezenta PSD la Giurgiu!”

Miercuri, 27 septembrie, intr-o conferinta de presa, primarul municipiului Giurgiu, presedinte al organizatiei municipale PSD, a facut un rechizitoriu dur la adresa partidului din care face parte.
Dupa ce municipiul Giurgiu a obtinut un scor de 61% la prezidentiale (locul I pe tara), Nicolae Barbu se arata nemultumit de jocurile politice de la centru, de jocul alunecos de glezne pe care-l face senatorul Nicolae Badalau, presedintele PSD Giurgiu…
“In 2016, in PSD s-a format fratia baronilor, cumetrii si intelegeri financiare… Insa, politica pumnului in gura si negocierile jupanilor nu sunt in regula, nu aduc nimic bun pentru partid”, a declarat Barbu.
Faptul ca a fost laudat de Marian Mina pentru rezultatele din turul II al prezidentialelor nu l-a incantat pe Nicolae Barbu. Din contra…
“Politica a fost comparata cu o centurista, insa uneori trebuie sa te mai uiti si in ochii ei… M-a laudat Marian Mina? Lauda lui este ironica. Am 7 procese pe rol: trei cu Consiliul Judetean si patru cu ADI. Sunt bun doar cand aduc voturi?
Eu am mai spus ca in PSD trebuie sa fie social democrati cu pedigree. Pai cati dintre deputatii de Giurgiu sunt pesedisti? Presedintele Consiliului Judetean are vreun trecut in PSD?
Daca Niculae Badalau merge cu Mina in primavara la Consiliul Judetean, eu nu mai
merg cu PSD.”, a declarat Nicolae Barbu.
Primarul Barbu a criticat si modul in care s-a facut campania electorala in comunele judetului, spunand ca nu cu selfiuri si cu “izmeneli” se face campanie…
“Aia nu este campanie electorala, sa iti faci selfiuri, sa te hlizesti pe ulite si apoi sa pui pozele pe facebook. Campanie e atunci cand strangi mana cetateanului, cand te uiti in ochii lui si ii inspiri incredere. Trebuie sa empatizezi cu omul, sa simti vibratia…”.
Facand referire la presedintele partidului, Niculae Badalau, edilul sef a spus ca nu a uitat “simulacrul de alegeri” de la ultima conferinta judeteana, in care Badalau a fost ales presedintele organizatiei din Giurgiu…
Nu am uitat simulacrul de elegeri locale din PSD Giurgiu. A fost in genul – hai s-o facem intre noi. Noi suntem jupanii si facem cum vrem.
Ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca in seara de 24 noiembrie, Niculae Badalau a fost primul care a declarat ca Viorica Dancila trebuie sa faca un pas inapoi. A doua zi si-a schimbat declaratia. De ce a facut asta, este treaba lui, dar asta nu mai e politica credibila.
Daca in PSD nu se face o schimbare adevarata, cu alti oameni si daca Badalau se mai regaseste in conducerea nationala a partidului, Nicolae Barbu nu va mai reprezenta PSD la Giurgiu” a precizat presedintele organizatiei municipale PSD Giurgiu.

Un comentariu

Comentariile sunt inchise