Nicolae Barbu nu crede ca in PSD Giurgiu s-ar fi discutat inlocuirea lui de la conducerea organizatiei municipale

Intrebat daca este adevarat ca la sedinta cu primarii PSD de marti 11 iunie, s-ar fi pus in discutie inlocuirea lui din functia de presedinte al organizatiei municipale, Nicolae Barbu a spus ca nu crede acest lucru…
“A fost o sedinta la care nu am fost invitat – probabil ca au stiut ca nu pot participa – deoarece am fost plecat la o intalnire importanta a Asociatiei Municipiilor din Romania (AMR).
Insa, la intalnire a participat viceprimarul Ion Dragomir, care nu mi-a transmis ca ar fi avut loc aceasta discutie, ci ca s-a facut o analiza a rezultatelor de la europarlamentare si s-au stabilit proiectele politice viitoare.
De ce sa fiu schimbat? Pentru ca sunt pe locul doi pe tara ca municipiu? In aceasta situatie, ce ar trebui sa li se intample celor din Craiova, Focsani, Buzau, Bacau sau Vaslui, care au avut rezultate neasteptat de slabe? Mai mult nu comentez…
Eu raman acelasi om – la Primarie imi vad de administratia locala, iar politica o fac cand sunt la partid”, a declarat primarul Barbu.