Nicolae Barbu: Un primar nu trebuie sa se subordoneze politic!

Intr-o recenta conferinta de presa, edilul sef, Nicolae Barbu a reiterat faptul ca domnia sa nu va mai candida pentru inca un mandat de primar si a descris pe scurt profilul viitorului primar al municipiului Giurgiu.
“Confruntarile politice, ca sunt la nivel national sau judetean, conduc automat la probleme financiare pentru cei care depind de aceste decizii politice. Ca sunt primari, ca sunt presedinti de Consilii Judetene numiti sau societati comerciale cu capital de stat… Toate aceste efecte negative se duc catre comunitate, se rasfrang asupra oamenilor, a nivelului de trai. In urma unui primar ramane ce a facut, nu ce a promis…
O sa repet ceea ce am mai spus: nu mai candidez!
Eu cred in acel membru de partid care vine si voteaza. Nu cred in conducatori – acestia se misca dupa interesul lor.
Cred in oameni, si aceasta credinta in oameni m-a ajutat sa castig cele doua mandate la Primaria Giurgiu.
Atribitule pe care trebuie sa le aiba un conducator, fie el primar sau presedinte de partid sau de Consiliu Judetean sunt seriozitatea, increderea pe care oamenii trebuie sa o aiba in el si sa fie om de cuvant.
Ma voi lupta ca la Primaria Giurgiu sa vina un primar care nu va subordona politic administratia orasului, cineva care va duce proiectele mai departe”, a declarat Nicolae Barbu.