Niculae Badalau a spus „pe de rost” lista candidatilor PSD la Primaria municipiului

Intr-o recenta conferinta de presa, senatorul Niculae Badalau a fost intrebat cu cine va merge in campania electorala din 2020 pentru Primaria municipiului, in situatia in care actualul primar – Nicolae Barbu – a anuntat ca nu va mai candida.
Nu stim cata ironie a fost in raspunsurile senatorului PSD, insa acesta a precizat ca isi doreste sa mearga in continuare cu Nicolae Barbu… Numai ca la un moment dat, senatorul social democrat a spus mai multe nume – unele incompatibile cu… preferintele domniei sale…
“Nicolae Barbu este un primar bun, care are proiecte. Este adevarat ca are si el supararile lui, dar vreau sa mergem impreuna pentru niste proiecte mari pentru municipiu. Cred ca Nicolae Barbu ar trebui sa mai fie primar inca un mandat”.
Imediat insa, senatorul Badalau “a recitat” si celelalte nume de potentiali candidati:
“Il avem pe Gigi Oprisan, pe Razvan Cuc, pe Cristian Marciu, pe doamna Elena Dinu… Poate si domnul Marian Mina, daca face treaba buna la CJ sau Catalin Corbea.
Poate si Alexandru Andrei va vrea sa candideze… Resurse avem.
Mai stiu ca domnul Marian Maroiu este de meserie… candidat”, a spus Niculae Badalau.
Fiind foarte bine dispus la ora conferintei de presa (imediat dupa o sedinta cu cativa primari din sudul judetului), suntem siguri ca domnul senator a pus si o doza consistenta de ironie in declaratiile sale.
Cert este ca a vorbit si despre doua sondaje interne in partid – unul in aceasta toamna si unul in primavara anului 2019.
Plus o scurta afirmatie – aceea ca Giurgiu va avea candidat pentru europarlamentare.