Nii-Naa, Nii – Naa!!! Prefectul Nina Crisu, incercare de executie publica a sefului Politiei!

Prefecta Carmen Nina Crisu a iesit sifonata, dupa incercarea de linsare, de executie publica a sefului IPJ, in cadrul unei asazise sedinta de lucru cu “armele” din subordine, la care a invitat si presa.
“Sedinta de lucru”, la care au fost convocati seful Politiei – Catalin Georgescu, seful Jandarmeriei – Dan Rusanu, seful Politiei de Frontiera – Florian Raboj si adjunctul ISU – Alin Rosu, a avut trei teme pe ordinea de zi:
– Siguranta si ordine publica;
– ISU, situatia incendiilor;
– Traficul in Punctul de Trecere a Frontierei.
Asa cum era de asteptat, punctele doi si trei n-au avut o relevanta prea mare, timpul alocat acestora fiind de maximum 15 minute. In schimb, la primul punct, seful IPJ Giurgiu a fost luat la tinta, iar prefectul Nina Crisu a tras din toate pozitiile. Prin ricoseu a fost lovit si seful Jandarmeriei…
Nina Crisu a acuzat faptul ca in acest weekend, in judet au avut loc incidente in care s-au tras focuri de arma, despre care n-ar fi fost informata (Bolintin Vale, Clejani si Gaiseni).
“Sa imi raspundeti la intrebari: si dumneavoastra, domnule Georgescu, si domnul Rusanu”, a tunat prefecta.
Sigur ca cei doi au incercat sa ii explice prefectei ca lucrurile nu stau chiar asa, ca situatia a fost tinuta sub control, ca nu s-au tras focuri de arma, ca nu este cazul sa se instituie “zone speciale de ordine publica” in locatiile respective, ca infractionalitatea inregistreaza o usoara scadere…
Nicio sansa insa ca prefecta Nina Crisu sa fie de acord cu cei doi. Mai mult, indrazneala lui Catalin Georgescu de a-i raspunde a fost taxata de cateva ori cu intreruperi brutale si schimbari de subiect…
“Lasati, din cate stiu, la Bolintin Vale au fost spargeri de case, bancomate jefuite, batai intre clanuri, focuri de arma – de ce nu ati instituit zona speciala de siguranta publica?”, a spus prefecta.
La incercarea de raspuns a sefului Politiei, doamna in cauza l-a interupt din nou si “a sarit” la un accident produs astazi in cartierul Rudari, reprosandu-i sefului Politiei faptul ca mai multi locuitori din cartier au iesit la porti (ca la orice alt eveniment rutier) si, pentru ca situatia sa nu degenereze, a fost solicitat sprijinul jandarmilor in zona.
Atat Catalin Georgescu – seful IPJ, cat si Daniel Rusanu – seful Jandarmeriei au raspuns cu calm si au venit cu contraargumente, astfel ca la final, ceea ce se voia o linsare mediatica a celor doi, a fost un mod inedit al doamnei prefect Nina Crisu, de a se face de bafta in calitate de… regizor.
Pentru ca a fost o piesa prost regizata si mai ales, prost jucata de actorul principal.

Un comentariu

  1. Asaltul asupra politiei pentru a lasa cale libera la matrapazlacuri în aceste alegeri, e in plina desfasurare. acum e momentul cand se aduc flotantii, cand se fac mutatiile. Acum sunt alegerile! Daca politia e cu ochii pe Crisu, Motan, BAdalau si compania, e mai greu sa te desfasori. Deci Politia si Jandarmeria trebuie scoase din joc. Pe pariu ca Georgescu si Rusanu vor fi ”avansati”?

Comentariile sunt inchise