Norut Stanisteanu si-a dat demisia din PNL

NorutRandurile liberalilor se subtiaza vizibil. Surse din PNL ne-au confirmat ca astazi, 23 februarie, la secretariatul
PNL Giurgiu a fost inregistrata o noua demisie: cea a lui Norut Stanisteanu.

Contactat telefonic, Norut Stanisteanu ne-a confirmat demisia. Domnia sa a precizat insa ca motivele demisiei sale din randul PNL Giurgiu le va face cunoscute cel mai probabil maine, in cadrul unei conferinte de presa.
Norut Stanisteanu a participat la sondajul sociologic (cu cantec) efectuat de PNL Giurgiu, alaturi de Florian Nicolae. La vremea respectiva au existat voci care au sustinut ca sondajul nu a fost unul corect, iar rezultatele acestuia au fost rastalmacite de copresedintii PNL Giurgiu.
Nu avem informatii cu privire la o eventuala trecere la alt partid a lui Norut Stanisteanu, insa speram ca la conferinta de presa de maine sa aflam mai multe amanunte.

3 comentarii

  1. O decizie inteleapta, daca judecam dupa modul in care a fost tratat si marginalizat in organizatia PNL, doar fiindca a avut „tupeul” de a anunta ca doreste sa intre in competitie cu Nicolae Florian. Un om integru si respectat cum il stiu giurgiuvenii nu accepta dispretul si aroganta afisata a unor indivizi cum este de exemplu, Beianu Dumitru.

  2. Urmatoarea demisie din Pnl o asteptam din partea lui Nicolae Floricel care a facut praf si pulbere Pnl-ul la Gr..D-voastra chiar nu vedeti ca acest om de cand a venit in Pnl,oamenii isi dau demisia?Va faceti ca nu vedeti si ca nu stiti domnule Stefan Ghe,domnule Beianu..Chiar credeti ca au ales sa-si dea demisia de placere?Sau nu cumva,sau cam prins cum sta treaba in partid..Mai nou lumea vorbeste ca sa cam format un viespar de Psd-isti in noul Pnl..Nu cumva se duce o lupta ptr primarie numai din partea Psd-ului?Stati stramb si judecati drept domnule Ghe.Stefan…

Comentariile sunt inchise