Noul Duster a fost lansat oficial si la Giurgiu

D 1Lansarea noului model Dacia Duster a avut loc oficial si in Giurgiu, in showroom-ul de la Eurocar Service si a prilejuit o intalnire interesanta intre oameni de afaceri si autoritati locale.
Printre cei prezenti la lansare – lansare care a coincis cu evenimentul numit generic “Porti deschise” – s-a remarcat primarul municipiului Giurgiu – Nicolae Barbu, directorul Zonei Libere Giurgiu – Liviu Cartojan, directorul Directiei de Taxe si Impozite Locale – Laurentiu Tintea, Norut Stanisteanu – director in Zona Libera, directorul Kiss FM – Mugurel Rosu si altii.D 2Dupa ce primarul Nicolae Barbu a incercat modelul pentru drive test, Liviu Simion, director al SC Eurocar Service a facut o prezentare succinta a noului model Duster…D 5“Noul model Duster este unul revolutionar pentru gama Dacia, care se inscrie insa in linia urmata de Renault inca de la preluarea activitatii la uzinele Dacia.
Noul Duster este, fata de modelul vechi (de anul trecut), cu imbunatatiri atat la aspectul exterior cat si cu un interior redesenat… Noul Duster este echipat acum si cu asistenta la pornire din panta, cu patru camere video, senzori de avertizare pentru monitorizarea unghiurilor moarte, pornire fara cheie sau volan reglabil pe inaltime dar si pe adancime.
Politica de piata a firmei este una foarte buna, astfel ca Grupul Renault Nissan Dacia a reusit sa treaca pe primul loc in lume la livrarile de unitati auto (peste 10 milioane de autoturisme). De mentionat ca in cadrul concernului Renault Nissan Dacia, Dacia are un procent de 34/35% capacitate de livrare”, a precizat directorul Eurocar Service – Liviu Simion.D 3El a mai punctat si faptul ca urmatoarea tinta a grupului Renault Nissan Dacia este motorizarea hibrida.
La randul sau, primarul Barbu a felicitat firma giurgiuveana care continua traditia romaneasca si comercializeaza autoturisme din gama Dacia:
“Ce poti sa spui, Dacia este firma de traditie, asa cum si societatea Eurocar Service este de traditie – prima firma de comercializare a autoturismelor in Giurgiu – pentru ca ati venit din sistemul Dacia. Este o mare mandrie personala cand mergi intr-o tara straina – chiar in tari cu traditie in constructia si vanzarea de autoturisme – si observi ca o flota intreaga de taxiuri este din gama Dacia. Va felicit ca duceti mai departe traditia constructiei si comercializarii de masini romanesti si va doresc succes pe mai departe”, a spus primarul Nicolae Barbu.D 4D 6

Un comentariu

Comentariile sunt inchise