O cârtiţă (din Giurgiu?) in Ministerul Educaţiei?

O cartita/doua cartite – asadar, genul feminin… Nu acuzam pe nimeni direct, doar ne intrebam cum de au ajuns facsimilele dupa evaluarile sefilor ISJ Giurgiu atat de repede la presa. Ca doar nu suntem atat de naivi incat sa credem ca Gigi Oprisan abia a asteptat sa le faca publice. Mai mult de atat, inspectorul general adjunct a ajuns sa afle din presa (o presa putin cam grabita, sau fortata sa fie grabita?) care este rezultatul evaluarii. Virginia Rentea inca nu-si deschisese plicul de la Ministerul Educatiei…
Am aflat mai tarziu, dar am aflat: primul rezultat al evaluarii nu a fost NS (nesatisfacator), ci B (bine), cu sase puncta mai jos de… FB (foarte bine).
De aici a plecat… contestatia inspectorului general, Gigi Oprisan.
Noaptea mintii pleaca de la faptul ca, dupa contestatie, Oprisan “a luat” NS…
A cui este culpa? Inseamna ca cineva din minister, din aceeasi comisie, poate aceeasi persoana (indemnata sau nu de vreo prietena?) s-a simtit ofensata de contestatie si a vrut sa dea o lectie. Sau un dar/cadou pentru vreo prietena?
(Ne) intrebam…
Revenind la cartita, este clar ca “informatia” a plecat din Ministerul Educatiei, asadar, cine de acolo ar fi avut interesul sa plece (rapid) conducerea Inspectoratului Scolar Judetean.
Se ascute lupta de clasa (si interese) in PSD…