O companie irlandeza de echipament sportiv si-a deschis o fabrica la Giurgiu

Primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Ion Dragomir, administratorul public al municipiului Niculae Ghiță, au participat marti, 7 mai, la inaugurarea noului sediu al firmei “Milbro Textile SRL”, sediu aflat pe Intr. Gloriei nr 3, proprietatea companiei irlandeze O’Neills Irish Sport, firmă cu o indelungată traditie in producția de echipament sportiv.
Firma irlandeză cu o experientă de peste 100 de ani in confecții și cu o amplă piață de desfacere precum Irlanda, Marea Britanie, Franța și Australia se află în Romania de 20 ani, prima fabrică fiind deschisă acum 16 ani în București și speră să continue tradiția de progres și să aibă continuitate și aici la Giurgiu.
Noua sectie dispune de echipamente moderne de lucru și va avea pentru inceput un numar de 120 de angajați și speră să ajungă la cel puțin 200.Primarul Nicolae Barbu a mulțumit investitorilor, exprimandu-si bucuria că firma “Milbro Textile” iși deschide porțile la Giurgiu și i-a asigurat pe reprezentanții acesteia de toată susținerea sa și a administrației locale în ceea ce priveste buna funcționare. Edilul sef le-a transmis reprezentantilor companiei ca iși dorește o colaborare bazată pe pregatirea forței de muncă, acesta fiind unul din aspectele ce vor putea atrage investitorii in orasul nostru, o pregatire calificată a forței de muncă.