O defectiune „la cutia de viteze“ a competitorilor il poate propulsa pe Stanisteanu pe podium

stanisteanuIntrebat daca nu ii este teama de un esec, dupa ce s-a inscris in cursa pentru Primaria Giurgiu, Norut Stanisteanu a dat un raspuns inspirat din cursele de Formula 1.
“Cui ii este teama de esec, isi limiteaza foarte mult activitatea si nu trebuie sa se inscrie intr-o astfel de competitie. Eu nu am ce sa pierd. Sunt fan Formula 1 si am vazut multe curse in care plecau unii din poll position, insa mai aveau defectiuni pe la cutia de viteze sau partea electronica… De cele mai multe ori se intampla sa le treaca in fata cei care plecau de pe locul trei sau patru si chiar sa castige cursa. Asa ca plec in aceasta competitie foarte increzator, pe culoarul meu, fara sa avantajez sau sa dezavantajez pe cineva. Indiferent de rezultat, nu va fi un esec”.
In aceeasi conferinta de presa, in care si-a anuntat candidatura pentru Primaria Giurgiu din partea Partidului Miscarea Liberala, Norut Stanisteanu a declarat ca este un liberal convins si niciodata nu va adera la o grupare politica de stanga.
“Din punctul meu de vedere, chiar daca ALDE a participat la o coalitie de guvernare cu PSD este tot un partid de dreapta. Dar, fiecare dintre noi avem dreptul la o optiune. Chiar daca am fost in echipa politica cu presedintele CJ Vasile Mustatea, asta nu inseamna ca trebuie sa urmam aceeasi cale. Repet: am fost si raman liberal. Iar daca vreodata nu ma voi mai regasi nici in aceasta miscare in care, sincer, am foarte mare incredere, nu ma voi duce spre stanga. Raman un om cu convingeri de dreapta. Personal, dintre variantele existente pe scena politica, am avut de ales intre ALDE si Miscarea Liberala. Si am ales Miscarea Liberala. Imi plac inceputurile, imi plac provocarile, iar aceasta formatiune pe care am ales-o mi se pare mult mai nimerita pentru personalitatea si pentru gandirea mea”.

Un comentariu

  1. Cred ca toti cei ce au convingeri liberale, trebuie sa se alature acestui grup. Nu v-ati saturat de atatia candidati proveniti din PSD ? Dealtfel toti cei inscrisi pana acum au in ei sange psd-ist !

Comentariile sunt inchise