Oops! Consiliul Judetean mai pierde o data Zona Libera!

Desi “o daduse pe presa” ca fiind sigura, revenirea Zonei Libere la Consiliul Judetean, iata ca Instanta nu s-a lasat intimidata, ci a dat o alta solutie decat se astepta onor CJ:
“Solutia pe scurt: Admite acţiunea formulată de reclamanţii CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI GIURGIU şi MUNICIPIUL GIURGIU. Admite acţiunea formulată de reclamantul PREFECTUL JUDEŢULUI GIURGIU. Anulează actul administrativ hotărârea nr. 43 din 9 august 2016 adoptată de CONSILIUL JUDEŢEAN GIURGIU. Respinge excepţia de inadmisibilitate invocată de pârâtul CONSILIUL JUDEŢEAN GIURGIU. Respinge excepţia de nelegalitate a hotărârii nr. 14 din 4 iulie 2008 adoptată de CONSILIUL JUDEŢEAN GIURGIU, invocată de pârâtul CONSILIUL JUDEŢEAN GIURGIU. Obligă pârâtul CONSILIUL JUDEŢEAN GIURGIU să plătească reclamantului MUNICIPIUL GIURGIU suma de 27.034 lei cheltuieli de judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare”.
Se pare ca un jurist parat de la CJ nu a inteles prea bine care-i solutia, si a dus vorba… viceversa.
Solutia s-a dat astazi, dupa ce, in data de 25 iunie s-a amanat pronuntarea pentru data de 28 iunie.
… Dupa ce, Curtea de Apel Bucuresti a trimis cauza spre rejudecare primei instante, adica spre Tribunalul Giurgiu, inca din 28.01.2019 .De altfel, procesul dureaza din anul 2016, cand Consiliul Judetean a dat o hotarare prin care revendica Zona Libera Giurgiu.
In acest moment, Consiliul Judetean mai are o singura cale de atac – din nou la Curtea de Apel, insa ne indoim ca solutia va fi alta decat cea de azi.