Oops! Investitorii s-au prins ca a fost campanie electorala

investit 3 copyAlegerile au trecut, insa investitorii strategici, siderurgistii din Asia si America, otelarii care ne-ar fi scos din marasmul economic – conditionat de rezultatul scrutinului – au fost surprinsi mancand o ciorba de legume intr-un cunoscut restaurant din municipiu. Facuta, evident, cu legume din cele cinci hectare de sere. Mai mult ca sigur, la aperitiv au avut mezeluri de la marea fabrica pe care urma sa o aduca in Giurgiu un alt personaj… de poveste.investitori
E bine ca s-au linistit lucrurile, ca nu mai prindem avioane (decat peste patru ani) si ca ne putem vedea de saracia noastra si de problemele cotidiene (mai un junghi, mai o tuse) fara sa ne lungim gaturile dupa investitii elucubrante si investitori de peste sapte mari si sapte tari.
N.R. Desi se prevaleaza inca de principiul Bratienilor – Prin noi insine – neoliberalii au aruncat la cosul de gunoi acest principiu si se uita peste gard in ograzi din ce in ce mai indepartate si mai exotice… Este si asta un mod de a bulversa un electorat pe care penelistii l-au subestimat.