“Operatiunea tomberonul” – Girexim incearca sa dea o ultima lovitura

Cu cateva zile inainte de incetare contractului de salubrizare, se pare ca firma GIREXIM vrea sa dea si “lovitura de gratie” – sa-si insuseasca tomberoanele de la proprietatile particulare (zonele de case de locuit).
Tot mai multi giurgiuveni care locuiesc la case reclama faptul ca cei de la GIREXIM au atentionat cetatenii ca pana pe 14 februarie sa predea firmei aceste tomberoane. Numai ca, spune primarul Nicolae Barbu intr-o postare pe facebook, tomberoanele au fost achizitionate prin proiect – este vorba de un numar de 5.670 de tomberoane.
De asemenea, cetatenii din zonele cu case se plang de faptul ca GIREXIM i-a amenintat inca de acum cateva zile ca nu va mai ridica gunoiul din aceste zone, desi au, contractual aceasta obligatie.
Edilul sef face apel la cetateni sa nu predea tomberoanele catre GIREXIM, deoarece de vineri, 15 februarie, o alta firma se va ocupa de colectarea gunoiului menajer, preluand acest serviciu “din mers”.
“GIREXIM, prin preluarea tomberoanelor doreste sa blocheze functionarea serviciului de salubritate”, scrie Nicolae Barbu pe contul sau de facebook.