Pana astazi, 450 de locuri de munca la Bursa generala din 20 aprilie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă persoanele interesate că în data de 20 aprilie 2018 va avea loc bursa generala a locurilor de muncă.
Bursa generala a locurilor de muncă se va desfăşura începând cu ora 09:00, în mun. Giurgiu – incinta Restaurantului “Mioriţa” şi în oraşul Bolintin Vale, la sediul Bibliotecii din această localitate.

BURSA LOCURILOR DE MUNCA reprezintă o oportunitate pentru cei interesati de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.
AJOFM invită persoanele interesate să participe la această acţiune, având astfel posiblitatea să ia contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, să vadă ce meserii se caută, cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie necesare angajării, să-şi identifice un loc de muncă, să se informeze din materialele puse la dispoziţie cu privire la serviciile oferite de agenţiile de ocupare.
Pana la aceasta data (18.04.2018), angajatorii au depus aproximativ 450 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind oferite in urmatoarele domenii de activitate: agricultura, comert, constructii, hoteluri si restaurante, servicii, etc.
Angajatorii pot depune oferta privind locurile de muncă vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, sos.Bucureşti, bl.202/5D, tel/fax 0246/230613; e-mail : anca.mamaligan@gr.anofm.ro; ajofm@gr.anofm.ro, iar pentru localităţile arondate Punctului de lucru Bolintin Vale, la sediul din loc. Bolintin Vale, str. Republicii, tel/fax: 0246/271066, e-mail: dragos.tudor@grl.anofm.ro.
Se precizeaza faptul ca angajatorii pot depune ofertele de locuri de munca vacante inclusiv in ziua desfasurarii bursei.

Comentariile sunt inchise