Parada Mosilor de Craciun – în sprijinul lui Alex

Parada Mosilor de Craciun - în sprijinul lui Alex
Parada Mosilor de Craciun - în sprijinul lui Alex

Cinci scoli din Giurgiu au pus la cale o actiune de anvergura, care urmareste sensibilizarea giurgiuvenilor vis a vis de cazul Alexandru Iancu. Este vorba de Scoala nr. 7, Scoala nr 8, Scoala nr. 10, Liceul Teoretic „Nicolae Cartojan” si Colegiul National „I Maiorescu”. Actiunea este avizata de catre Inspectoratul Scolar Judetean Giurgiu si are toate aprobarile institutiilor abilitate.
Coordonatorul proiectului, prof. Mircea Gemescu a reusit sa mobilizeze atât cadre didactice, elevi, cât si institutii, agenti economici si ONG-uri în aceasta actiune.
Partenerii acestei manifestari, care are un motto de suflet „Fii si tu un om bun! Fii un Mos Craciun! Ajuta-l pe Alex” sunt: Fundatia Nicolae Barbu pentru Solidaritate Sociala, Consiliul Judetean Giurgiu, Primaria municipiului Giurgiu, institutii deconcentrate si descentralizate din municipiu si judet.
Pe 20 decembrie, elevii de la cele cinci institutii de învatamânt, constituiti pe grupe si îmbracati în Mos Craciuni, vor pleca de la Teatrul „Tudor Vianu” pâna la Fundatia Nicolae Barbu pentru Solidaritate Sociala. Ei vor cânta colinde si vor avea „atasata” câte o urna în care vor colecta fonduri pentru a-l ajuta pe Alex.

4 comentarii

  1. pt. catalina – nu iti pot da adresa lui, pt ca nu o stiu exact, dar iti pot da un nr de tel al tatalui copilului – Dorel Iancu:0768262377. Alex iti multumeste pt ajutor!

  2. Felicitari celor care se implica pentru ajutarea acestui copil si mult succes. De asemenea, sa dea Dumneazeu sa se insanatoseasca si sa aiba o viata frumoasa.

Comentariile sunt inchise