Pătruns de importanța funcției, liderul TNL Giurgiu dă cu oiștea în gardul partidului

In aceeași zi în care instituțiile de forță au năvalit peste firma care dădea păpica pentru peste 500 de copii si bătrâni din centrele aparținând DGASPC Giurgiu, au avut loc și câteva întâmplări bizare, care pun sub semnul întrebării faptul că acest control nu ar fi fost comandat politic.
Nu spun că firma respectivă livra mâncare de cinci stele, din contră, am informații (de la beneficiari) că calitatea (cacofonie voită) lăsa de dorit. Insă asta este treaba celor în drept – amenzi, întreruperea activității pană la remedierea problemelor, etc.
Nu pot să înțeleg însă bâlbâiala doamnei prefect – care initial a spus că nu a știut nimic de control (ceea ce însemna că autoritățile respective ar fi acționat de capul lor), pentru ca apoi să aflăm de la autoritățile din subordinea reprezentantului Guvernului în teritoriu că s-a acționat din ordinul Instituției Prefectului.Pai, ce-ai făcut Bobiță?
Mai auzim în spațiul public cum că n-ar fi fost ordin și interes politic la mijloc – deși implicarea unor “victime colaterale” (copii și bătrânii bătuți de soartă) descalifică iremediabil clasa politică, indiferent de culoare.
Pe cei care susțin că n-a fost nimic politic ii contrazice chiar un politician – Adrian Chiran – președintele TNL Giurgiu…
Ipochimenul a fost surprins de camerele de supraveghere ale firmei respective amușinând pe lângă ușă, încercând chiar să o deschidă…
Ne poate explica logic vreun lider PNL Giurgiu ce căuta limbricu-n chiloți la ora 20:20 pe lângă ușa firmei controlate cu câteva ore inainte?
Nu ne putem imagina decât că vestea precum că firma aia a fost călcată de “organ” i-a zăpăcit atat de tare pe liderii liberali, încât au ieșit din case care cum a apucat (care în izmene, care în capot sau cămașă de noapte, care în chiloți) să vadă cu ochii lor… locul faptei.
Sau, poate ne lămurește chiar liderul TNL Giurgiu, pe care îl așteptăm cu o explicație, cu condiția să fie imbrăcat decent.
N.R. Dacă doriți să vedeți întreg “filmul” cu Adrian Chiran în rolul principal, o puteți face accesând următoarea adresă: https://www.youtube.com/watch?v=xgdD-j6E5js
P.S. In cazul în care există cineva care are dubii (se știeeee) îl scutim de “un drum” pe Google:
IPOCHÍMEN, ipochimeni, s. n. (Înv. și fam.; azi ir.) Persoană, individ, ins. [Acc. și: ipochimén] – Din ngr. ipokímenon.
limbric (a fi) = persoană fără însemnătate, om de nimic, fără rost pe lume;
Iadu Michiduță