Pe bune! In ce conditii paraseste Marin Anton functia de presedinte al PNL Giurgiu

Intr-o recenta conferinta de presa de la sediul PNL Giurgiu, presedintele organizatiei, Marin Anton a demontat cu zambetul pe buze zvonurile conform carora ar in vizorul lui Ludovic Orban si ar urma sa fie inlaturat de la conducerea filialei liberale giurgiuvene.
“Ieri am fost la sediul central al PNL, impreuna cu alti patru presedinti de organizatii, insa nu pentru a ma demite cineva, ci pentru discutii care se fac cu toti presedintii de organizatii, discutii care vizeaza o strategie de crestere a increderii populatiei in partidele de dreapta.
Relatia mea cu conducerea PNL este una foarte buna… Stiu si care este sursa inspiratiei dintr-un articol de presa… Aceasta sursa are un nume: Marian Mina”, a declarat Marin Anton.
Liderul liberal a mai declarat ca, daca nu va ajunge la un procent rezonabil, isi va da demisia din fruntea organizatiei PNL Giurgiu…
“Avem un target clar – sa dublam scorul electoral , iar noi la Giurgiu am avut 10,3%. Asadar, pana la alegerile din 2020 va trebui sa obtinem un procent de cel putin 20%, ceea ce, in conditiile date, nu este o misiune atat de grea.
Daca nu ajung la 20%, imi dau demisia din functia de presedinte al PNL Giurgiu! Nu este o joaca, este un lucru asumat”, a precizat Marin Anton.