Pe ce se duc banii primariei?

De 16 ani, primarul Lucian Iliescu se plange ca administratia locala nu are bani, ca nu se poate face nimic (din punct de vedere edilitar), pentru ca sunt bani tot mai putini. Sigur ca are dreptate. Sunt bani putini. De carpeala.
Dar e la fel de adevarat ca orice gospodar trebuie sa stie cum si cat sa

Pe ce se duc banii primariei?
Pe ce se duc banii primariei?

se intinda – doar atat cat ii este plapuma. Mai mult de atat, trebuie sa gaseasca si surse de venit. Iar banii sa nu se scurga pe investitii care nu isi au rostul. In cazul municipiului Giurgiu putem vorbi de o serie intreaga de „investitii” fara sens (sensurile giratorii – cu sume imense; constructiile de la Balanoaia – cu preturi fara noima de mari, etc).
Toate „investitiile” executate an de an de aceleasi firme…
Acuma, primarul se plange ca nu are bani pentru deszapeziri si ca face eforturi supraomenesti sa ne scoata orasul dintre gheturi – numai el stie cum. Nu inteleg cum de primarul nu a stiut ca vine iarna, ca o sa fie zapada, ca trebuie utilaje, ca trebuie bani pentru combustibil, ca doar nu traim la tropice, iar „din punct de vedere iarna” asta vine in fiecare an.
Iliescu a declarat de curand ca un coleg de-al lui din Hunedoara (presedinte al CJ) l-ar putea ajuta cu utilaje, numai ca „am fost nevoit sa-i spun ca nu avem bani pentru motorina”. Suntem de rasul curcilor. O gaselnita mai nepotrivita nici ca se putea. De ce mama naibii mai stai acolo nenica, daca nu ai bani nici de motorina? Dar de piscina la Balanoaia, ai bani? Dar de dat fel de fel de ajutoare te miri pe unde, exista bani? Dar de excursiile consilierilor prin Dubai si Miramar au fost bani?

2 comentarii

  1. Hello there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a extraordinary job!

Comentariile sunt inchise