Performanta – PNL Giurgiu a scos in strada cateva sute de protestatari

PNL 1Ca unii au fost adusi din judet “cu japca” (hai sa fim seriosi – e “traditie” in toate partidele), ca altii au iesit pur si simplu ca nu mai pot de binele promis de PSD si ca li se umezesc ochii dupa un ou, cert este ca PNL Giurgiu a reusit luni, 20 noiembrie sa adune peste 200 de oameni in fata Prefecturii Giurgiu…
La miting. Cu sau fara autorizatie (Marin Anton a spus in conferinta de presa ca ar fi vrut autorizatie, dar n-a fost sa fie. Si nici timp fizic necesar nu a fost…). Adevarul e ca foamea, frigul si golul din buzunare nu au nevoie de autorizatie…PNL 2 bisAstfel de mitinguri au avut loc in toate orasele resedinta de judet din tara, la aceeasi ora, cu scopul de a se trage un demnal de alarma. Sunt proteste impotriva guvernarii PSD – ALDE, care fac parte dintr-o campanie de informare lansata in scopul determinarii parlamentarilor, indiferent de culoarea politica, sa voteze adoptarea motiunii de cenzura pentru demiterea Guvernului Tudose.
Presedintele PNL Giurgiu, Marin Anton a dat citire unui text cu toate “nerealizarile” si “minciunile” guvernarii PSD, plus masurile nefericite care au destabilizat economia si au scazut puterea de cumparare a romanilor.
Alaturi de Marin Anton au mai fost secretarul general Constantin Dumitru, liderul de la municipiu, Marian Maroiu, liderul TNL Giurgiu, Adrian Chiran, Ionel Dinu si altii.PNL 3Evident ca s-a scandat “Jos PSD!”, “PSD, ciuma rosie!” si toata gama de astfel de sloganuri care au darul de a “insufleti” multimea.
Jandarmii nu au avut niciun motiv sa intervina, iar mitingul s-a incheiat… cu voie buna, asa cum se intampla in orice democratie care se respecta.
P.S. Un amanunt (care nu a influentat manifestarea liberalilor): Marin Anton a citit textul… prin ochelarii lui Ionel Dinu! Pe bune… Si a citit coerent!PNL 4