Pesedistii si-au depus dosarele de candidaturi la Biroul Electoral Judetean

psd-1Insotiti de presedintele Consiliului Judetean, Marian Mina – in calitate de sustinator – candidatii PSD Giurgiu pentru alegerile parlamentare au fost ieri, 26 octombrie, la Biroul Electoral Judetean pentru a-si depune dosarele de candidati pentru alegerile parlamentare.
Pentru Camera Deputatilor au fost prezenti doar primii trei candidati: Razvan Cuc, Elena Dinu si Alexandru Andrei, iar pentru Senat au fost prezenti cei trei Cristiani: Marciu, Stenghel si Matei – primul de pe lista – Niculae Badalau fiind prins cu treburi in Capitala.
Fiind vorba despre o echipa relative tanara la Camera Deputatilor, este evident ca discursul candidatilor s-a axat pe acest atu.psd-2“Eu si colegii mei suntem dovada vie ca la Giurgiu, PSD si-a format o echipa tanara, care se bazeaza pe seniorii nostril”, a declarat Marian Mina, care le-a urat success colegilor sai.
Elena Dinu a brodat pe aceeasi “etamina” a discursului, insa Razvan Cuc a evadat putin din tiparul celorlalti, aratand ca echipa PSD-ului vine in fata giurgiuvenilor cu oameni care au confirmat, cu oameni care si-au demonstrat profesionalismul si, mai ales, cu oameni de-ai locului, nu cu “importuri”.
Si Alexandru Andrei sau Cristian Marciu “au patinat” pe aceleasi teme: tineretea echipei, profesionalismul si faptul ca pe listele PSD nu sunt decat giurgiuveni.

Un comentariu

  1. Cu ce echipă se laudă pesedeii, dacă ei nici măcar nu au fost în formula completă la depunerea candidaturilor? Bădălău a fost probabil pe la vreun bordel în Capitală sau ocupat cu afacerile din Bucureşti, de a fost absent de la depunerea candidaturii, după cum lipseşte şi de la Parlament probabil, dar salariu încasează ca senator. Bădălău are o grămadă de proprietăţi în Bucureşti, nu se ştie din banii cui le-a obţinut sau poate DNA-ul ştie, având în vedere că l-am văzut la televizor cum ieşea pe uşa de la DNA, unde fusese anchetat. Bădălău locuieşte în casele din Bucureşti pe care le are cu familia lui, de atâtea ori postându-şi poze cu participarea lui la spectacole sau plimbându-se prin parcurile bucureştene, că parcurile din Giurgiu nu sunt de nasul lui, de aroganţa lui! Aşa că să ne mai lase pesediştii cu buletinul lor, când ei, de fapt, sunt mai mult prin Bucureşti! Şi ce au făcut cu buletinul lor pentru giurgiuveni? Cel mult au încasat un salariu din Giurgiu, că de făcut ceva pentru giurgiuveni nu au făcut! Bădălău şi-a mărit salariul, şi-a dat pensie specială în Parlament şi nu a scos niciodată vreun leuţ din buzunar pentru giurgiuveni, doar a băgat mâna în buzunarele lor!
    Şi “lupii” ăştia cum îi numiţi dumneavoastră din presă cred că sunt mai mult nişte căţei, fie în schelălăituri, fie în călduri, după moment şi care se laudă cu tinereţea lor, că asta le-a băgat în cap MAFIOTUL DE BĂDĂLĂU, că ei au un dovleac sec. Tinereţea e o condiţie sau un atu pentru calitatea de parlamentar? Se dau în parlament discoteci sau filme pentru tineri! MATURITATEA e o calitate şi o condiţie ca să serveşti patria foarte bine, nu tinereţea! Îar aceşti tineri pesedişti au învăţat de cruzi despre toate matrapazlâcurile, hoţiile şi minciunile politice de la mentorul lor, mafiotul bădălău! Aşa că nici măcar curaţi nu sunt precum mulţi tineri! Iar pe asistenta medicală Lenuţa Dinu, şi ea o curvă politică…, traseistă pe la PD, PDL. PNL, a fiert-o Bădălău şi a văzut că e o găină tânără? Nu arată tânără, poate a îmbătrânit devreme, dacă în buletin are mai puţini ani!!!

Comentariile sunt inchise