Piata Centrala din Giurgiu – tot ce va trebuie pentru masa de Paste

In fiecare an, in preajma Sarbatorilor Pascale, Piata Centrala din Giurgiu devine locul favorit pentru cei care vor sa se aprovizioneze cu bucate traditionale sau trufandale specifice sezonului.
Conducerea Pietei Centrale face toate eforturile pentru ca oamenii sa gaseasca tot ce isi doresc in standurile sau pe tarabele producatorilor si comerciantilor.“Nu pot spune ca le-am pregatit surprize celor care ne viziteaza, insa ne preocupam sa nu lipseasca nimic din ce si-ar dori cumparatorii si sa satisfacem toate exigentele.
Am pregatit sectoarele de achizitionare a mieilor, unde isi desfasoara activitatea 10 crescatori de ovine din judetul Giurgiu.
Avem si un sector separat pentru micii producatori, de unde giurgiuvenii se pot aproviziona cu verdeata si absolut tot ce se foloseste pentru pregatirea mesei de Paste.
Mai nou, avem si un stand cu paine si produse de panificatie…”, ne-a declarat Marian Pavel, administratorul Pietei Centrale.Avand in vedere ca primavera a venit mai tarziu decat ne asteptam, pretul produselor specifice sezonului (verdeata, spanac, etc) sunt usor crescute, insa si in aceste conditii, nu au crescut descurajator de mult…
“Trebuie sa recunoastem ca preturile la trufandale sunt putin mai mari decat anul trecut, cauza principala fiind primavara tarzie. Dar un mare impact asupra preturilor il are si cresterea pretului combustibilului si a utilitatilor”, a precizat Marian Pavel.
La orele de varf, dis de dimineata si la “ora critica” 15:00, putem spune ca Piata Centrala Giurgiu cunoaste cea mai mare animatie, este “locul de unde nu pleci cu mana goala!”.
Asadar, daca vreti sa va aprovizionati cu tot ce va este necesar pentru o masa bogata de Paste, aici gasiti tot ce va trebuie.