„Pohta ce-am pohtit eu… PSD-ul e al meu!”

"Pohta ce-am pohtit eu... PSD-ul e al meu!"
"Pohta ce-am pohtit eu... PSD-ul e al meu!"

Ca in fiecare zi de joi, si joia aceasta a fost sedinta comuna USL la Giurgiu. Cum se desfasoara o astfel de sedinta: la fel ca sedintele de consiliu local – toti tac, iar Iliescu vorbeste. Mult…
Si de data asta a fost la fel, numai ca Lucian Iliescu era mai nervos ca de obicei. S-a rastit tot timpul la pesedistii prezenti, a gasit in permanenta ceva care sa nu-i fie pe plac.
„Ce cauta bai Badalau, astia aici. Ce cauta in consiliu local Lia Macelaru, Liliana Ciobanu si Nicolae Barbu? Si ce cauta prietenii lui Barbu aici, la sedinta. Da-i afara bai, nu au ce cauta aici…” – perora Iliescu.
Nemaiputand suporta modul acesta de comportament, Ladislau Pick – presedintele organizatiei municipale a PSD, s-a ridicat si a intrebat politicos daca despre el e vorba…
„Da, ce cauti aici, nu inteleg de ce ai venit. Poti sa pleci. Mai Badalau, ce cauta astia aici? Sa nu mai vii cu ei…”
Medicul Ladislau Pick, votat de giurgiuveni ca fiind medicul anului 2012, s-a indreptat spre Niculae Badalau, l-a salutat si a parasit sala, nu inainte de a-i spune liderului PSD: „In aceste conditii eu nu mai pot ramane in aceasta constructie… Si pentru ca nu aveti nicio reactie, vreau sa va spun ca din acest moment ati pierdut si organizatia municipala a PSD”.
A fost singurul membru PSD din sala, care a avut coloana vertebrala si nu s-a lasat umilit de Lucian Iliescu.
Lipsa de reactie a celorlalti pesedisti este inca o dovada ca PSD-ul nu mai exista in constructia USL de la Giurgiu, iar „pohta ce-a pohtit” Lucian Iliescu, aceea de a distruge PSD-ul, s-a realizat.
Prima bresa in „monolitul” USL s-a produs – asteptam… ruptura.

6 comentarii

  1. toti oamenii de caracter s-au indepartat unul cate unul de acest „presedinte” ! felicitari domnule Pick! Giurgiu va iubeste,chiar daca nu sunteti giurgiuvean,asa ca domnul iliescu…RESPECT!

  2. toti oamenii de caracter s-au indepartat unul cate unul de acest „presedinte” ! felicitari domnule Pick! Giurgiu va iubeste,chiar daca nu sunteti giurgiuvean,asa ca domnul iliescu…

  3. PNL-ul a pus mina in totalitate pe Psd.Sunt comune care nu mai exista psd si comune in care in curind nu va mai exista psd.

  4. cinci primari,doi consilieri municipali,trei consilieri judeteni,cinci sefi de cartiere si treizeci de presedinti de organizatii locale din municipiu, peste 100 membri simpli(pentru care nu avem transport deocamdata)vom merge la Bucuresti.Vom anunta ca respectam alianta dar sa-l schimbe urgent pe Badalau.Asta ca sa se stie.Vrem conducerea statutar aleasa de noi.Asa va fi liniste.Altfel nu se poate.ALTFEL NU SE MAI POATE. Vom documenta la leu rasplata pe care a primit-o dumnealui ca sa vanda organizatia. Chiar daca il vom vota pe Iliescu, macar sa nu fim batjocoriti. Cine vrea sa mai mearga la capitala, sa-si anunte intentia,stiu ei unde.Ne resemnam cu inca 4 ani de opozitie, dar sa fim cu capul sus. Ne ramane doar mandria si ne multumim cu ea.Nu suntem slugile nimanui.Am zis.

  5. Primarii PSD care s-au zbatut sa-l schimbe pe Adrian Popescu pe motiv ca Badalau le-a garantat posturile la viitoarele alegeri s-au convins ca totul este un mare fas.Badalau si-a luat lucrarile de la CJ iar ei se vad in competitie cu cei de la PNL.Nea MARTAC,nea PENCEA se aude ? Tudorica Tone care este pretul cerut de Badalau pentru pastrarea functiei de la CJ ?Care sunt preturile pentru consilieri locali,judeteni ? Taraba in toata regula.

  6. PIK LADISLAU ESTE UN OM DE MARE CARACTER,FOARTE ADEVARAT NU AVEA CE SA CAUTE ALATURI DE TOTI MOJICII ACOLO ………..SERWUS PIK JOS PALARIA APROPOO DACA ILIESCU TI-AR FI PACIENT CUM L-AI TRATA ……….CU ACEEIASI MONEDA ?

Comentariile sunt inchise