Politica la genunchiul broastei – Schimb de “mesaje” intre Gheorghe Stefan si Ionel Dinu

dinu stefanGheorghe Stefan, copresedinte al PNL Giurgiu a declarat ca l-a actionat in justitie pe liderul MP Giurgiu, Ionel Dinu si ca ii va cere acestuia daune de 20.000 de euro (pe care ii va dona unor case de copii si camine de batrani).
“L-am actionat in judecata pe domnul Ionel Dinu (dosar nr. 1311/236/2016 din 28.01.2016) si ii cer daune de 20.000 de euro. Il voi urmari si in gaura de sarpe pentru cei 20.000 de euro, pe care ii voi dona unor camine de batrani si case de copii”, a declarat Gheorghe Stefan. El a mai tinut sa adauge cu privire la acest subiect: “Cand esti destept, e usor sa faci pe prostul, dar cand esti prost e foarte greu sa faci pe desteptul”.
La randul sau, Ionel Dinu, presedinte al MP Giurgiu a declarat – in aceeasi zi – ca nu ii va cere scuze lui Gheorghe Stefan, insa a tinut sa ii transmita un mesaj:
“Ii doresc multe… succesuri lui Gheorghe Stefan, insa ii transmit si un mesaj avertisment: Daca Floricel va fi primar si Beianu presedinte al CJ, Gheorghe Stefan sa isi ia adio de la alegerile parlamentare. Ar mai fi varianta ca Vasile Blaga s ail trimita sa candideze in alt judet… De altfel, se stie ca Gheorghe Stefan isi doreste sa plece din PNL Giurgiu”.

5 comentarii

 1. Mult zgomot ptr.mimic..Mihnea Boerescu cioc’ mic nu stiam ca ai devenit „trompeta”pnl-ului!chiar esti un mare”pupincurist”!

 2. „dupa victoria PNL la alegerile locale ( D-nul Beianu – Presedintele CJ si D-nul Floricel – Primar „… asta e un fel de „vrabia malai viseaza”

 3. Divide et impera! Clasic ! 😉
  Organizatia PNL Giurgiu considera ca , dupa victoria PNL la alegerile locale ( D-nul Beianu – Presedintele CJ si D-nul Floricel – Primar ) cel mai bun candidat la Parlamentare ( deputat sau senator) ,din toate punctele de vedere este D-nul Stefan Gheorghe .

  1. dl. boerescu parerea dumneavoastra nu intereseaza pe NIMENI
   ce anume credeti dvs ca este bine sau rau este strict punctul dvs de vedere
   PACALICIUL lui beianu

 4. „Succesurile” apartin din cate stiu celebrei fiice a presedintelui MP, asa ca este „marca” MP. In ceea ce priveste grija domnului Dinu fata de mine vreau sa mentionez ca nu am intentionat si nu intentionez sa plec din Giurgiu, iar daca nu o sa candidez la alegerile parlamentare daca iese domnul Florian Nicolae primar in Giurgiu si domnul Beianu presedinte CJ asta nu ma deranjeaza deloc, dar bucuria si satisfactia mea este sa-i vad pe cei doi ca au castigat alegerile locale si ca fac echipa in interesul giurgiuvenilo. Persoana mea si traseul meu politic sunt mult mai putin importante fata de dorinta pe care o am ca orasul si judetul Giurgiu sa cunoasca o schimbare in bine pt cetateni.
  Cu respect,
  Gheorghe Stefan

Comentariile sunt inchise