Porti deschise la EUROCAR SERVICE – Nu rata ultima sansa in Programul Rabla 2019

In perioada 2 – 14 septembrie, aveti porti deschise la EUROCAR SERVICE Giurgiu. Este vorba despre o campanie nationala, care se desfasoara la toate showroom-urile Dacia din tara.
Anca Stanisteanu, directorul SC EUROCAR SERVICE din Giurgiu ne-a oferit mai multe amanunte despre ceea ce se intampla in perioada 2-14 septembrie:“Ce aduce nou aceasta campanie, este faptul ca orice persoana se poate inscrie in campanie si poate castiga masina comandata. Inscrierile se fac online sau la sediul nostru, insa in concurs intra doar cei care au o comanda ferma. De retinut: comenzile neinsotite de aplicatie nu vor intra la tragerea la sorti.
Asadar, toata gama Dacia, oferte Rabla si non Rabla, toate comenzile inregistrate pe durata campaniei, sunt eligibile”.
Programul la showroom-ul EUROCAR SERVICE in perioada 2 – 14 septembrie este urmatorul:
Luni – Vineri: 09:00 – 19:00
Sambata: 09:00 – 14:00
Duminica: Inchis.
Cum se face inscrierea online:
Te inscrii online pe pagina promotii.dacia.ro in perioada 26 august – 14 septembrie si completezi campurile: nume, prenume, telefonul mobil, adresa de email, data nasterii, apoi bifezi ca esti de acord cu Regulamentul Campaniei.
Pentru finalizarea inscrierii, userul primeste un cod SMS pe care trebuie sa il introduca in campul dedicat, in vederea validarii numarului de telefon.
Mergi in oricare dintre showroom-urile Dacia in perioada 2 – 14 septembrie pentru a plasa o comanda ferma, atat prin Rabla, cat si non Rabla.
Cum se fac inscrierile si comanda in showroom:
Vii direct intr-unul din showroom-urile Dacia, te inscrii in aplicatie completand datele in formularul special creat si plasezi o comanda ferma in perioada 2 – 14 septembrie 2019.