Primarul din Mihai Bravu, acuzat ca a spart arcada unui fotbalist de la Dunarea Giurgiu

In cadrul unei conferinte de presa, primarul din Mihai Bravu, Ion Nitu, a fost acuzat de oficialii de la CSM Dunarea Giurgiu ca la meciul pe care echipa giurgiuveana l-a disputant sambata trecuta pe terenul echipei din Mihai Bravu, primarul Ion Nitu a intrat pe teren si i-a aplicat o lovitura unui jucator de la echipa oaspete.
Tanarul lovit, in varsta de 18 ani – Alin Florentin Parlogea – prezent la conferinta de presa, a precizat ca cel care i-a spart arcada a fost primarul Ion Nitu, care, dupa o busculada in teren pe finalul meciului, a intrat pe gazon (impreuna cu viceprimarul localitatii Mihai Bravu) si, fara sa tina cont de functia politico-administrativa l-a altoit cu un pumn pe tanarul jucator.Imediat s-a dat telefon la 112, a sosit ambulanta, iar Alin Parlogea a petrecut cateva ore bune in spitalul judetean.
Ulterior, fotbalistul de la Dunarea Giurgiu a mers la cabinetul de Medicina Legala, unde s-a confirmat faptul ca are arcada sparta si ca a suferit un traumatism cranian.
Contactat telefonic de un reprezentant al presei locale, primarul Ion Nitu “jura pe rosu” ca el nu a parasit tribuna, decat pentru a-si felicita jucatorii , care se aflau la vestiare.
Ion Nitu a spus ca a vazut “vanzoleala” pe teren si un jucator cazut, dar nu a dat importanta momentului… Este un scenariu pe care-l fac cei de la Dunarea Giurgiu, a mai declarat telefonic Ion Nitu.
Ocoliti Mihai Bravu – primarul sparge arcade! Nu este un slogan, dar ar putea deveni… Tot romanul stie un lucru: cand trei persoane iti spun ca esti baut, te duci sa dormi nitel. Pana iti revii. In situatia de fata, Dan Ignat – vicepresedintele CSM Dunarea Giurgiu, Alin Parlogea – jucator, si Marius Cotmena – jucator si martor al incidentului au povestit presei aceeasi istorie…
In raportul de dupa meci, arbitrii au scris ca primarul a intrat pe teren si a lovit un jucator de la Dunarea Giurgiu.
Asadar, “domnul” primar Nitu, ar cam trebui… sa se trezeasca.
P.S. Este al doilea caz in numai un an de zile, cand un primar loveste un jucator – dupa cazul de la Putineiu.