Programul manifestarilor din ziua de 1 Iunie – edilul sef invita partidele politice sa sustina prin actiuni Ziua Copilului

„Luna trecuta am aprobat in Consiliul Local ca ziua de 1 Iunie se va organiza de catre Centrul Cultural Ion Vinea si pot sa va spun ca avem sursele financiare pentru aceasta sarbatoare a copiilor. Inca de marti, 28 mai  am oferit copiilor prescolari pachetele de 1 Iunie.
Ziua Copiilor va incepe cu Marsul Bucuriei, iar actiunile vor continua pe tot parcursul zilei pe pietonala Mircea cel Batran, dar si in alte locatii. Finalul va fi seara, cand pentru copii si nu numai, va concerta Alessia”, a declarat primarul Nicolae Barbu..
Edilul sef a mai precizat ca incurajeaza si partidele politice sa se implice si sa organizeze actiuni in ziua de 1 Iunie:
“Anul trecut, ALDE Giurgiu a organizat un spectacol foarte frumos pentru copii si, de aceea, incurajez toate partidele sa faca actiuni prin care sa sustina miscarea pentru copii. Nu ma intereseaza ca isi expun siglele partidelor, in fond, actiunile conteaza”.
Iata mai jos care este programul oficoal al manifestarilor din ziua de 1 Iunie: