PSD Giurgiu da cu flit celorlalte organizatii – 10.000 de giurgiuveni la mitingul din Capitala

Zece mii de manifestanti! Atata popor a estimat senatorul Niculae Badalau ca va duce in capitala patriei la mega mitingul organizat de PSD “impotriva abuzurilor” (https://giurgiu-net.ro/archives/61250). Uite-asa… se goleste judetul.
Lasand deoparte aberatia motivatiei mitingului – cum sa fii la Putere si sa faci un miting de sustinere a Guvernului tau, apoi sa il schimbi intr-un miting impotriva abuzurilor (in situatia in care ai majoritate confortabila in Parlament – peste 60%) – ceea ce se intampla seamana mai degraba cu o demonstratie de forta…
Revenind la organizatia din Giurgiu, Niculae Badalau a declarat ca va duce la Bucuresti 10.000 de persoane pentru a participa la miting. Asta in conditiile in care o alta organizatie puternica a PSD – Vaslui – a anuntat participarea cu 2.500/3.000 de persoane (https://stirileprotv.ro/stiri/politic/miting-psd-pentru-sustinerea-guvernului-dancila-s-a-creat-un-nivel-de-asteptare.html). Daca nici asta nu este un semnal de loialitate al lui Badalau pentru PSD, nimic nu e. Dar si o mana (pentru impacare) intinsa de Badalau catre Dragnea…

3 comentarii

  1. Cei mai p r o s t i oameni din sudul României ! Săraci cu duhul,bătuți în cap de ciocan și secerați in spirit.Va compătimesc,iobagi ai burgheziei roșii !

  2. 10.000 de asistati social si de atarnatori ai pomenilor psd,astia sunt participantii din giurgiu.sa iasa in strada pentru locuri de munca,sau sa protesteze impotriva precarei infrastructuri a judetului,nu o fac..in schimb ies pentru 50 de lei dati din buzunarul baronului de bolintin,si pentru o plimbare gratis pana in capitala…rusine comunistilor!

  3. Cred ca a vrut sa spuna 1000, dar, cum nu prea ii ies cifrele la citit, a scos „pasarica” cu 10.000…tare as vrea sa vad de unde scoate el atatia oameni…poate doar din deconcentrate, de pe la primarii sau de la ajutoarele sociale (pardon, pomanagii)! Hai sa ii numaram, pe bune! Eu incerc sa ajung la marele miting, dar numai din curiozitate, sa vad cati se aduna „voluntar” obligat!

Comentariile sunt inchise