PSD, jos palaria!

Mitingul organizat de PSD a avut intr-adevar grandoare. Imaginile din Piata Victoriei i-au facut invidiosi chiar si pe “hastagistii” cei mai habotnici.
PSD a demonstrat ca, “cu stirbi, cu batrani, cu prosti, cu asistati social” stie sa isi stranga randurile si sa faca sa tremure… chilotii pe statul paralel (cu conditia ca acesta sa existe si sa poarte desuurile amintite).
Cu toate tergiversarile, neconcordantele si penibilitatea motivationala (“contra abuzurilor”), mitingul a fost mai degraba o demonstratie de forta a lui Liviu Dragnea si a altor cativa din jurul lui, decat a poporului PSD. “Popor” care n-a ragusit strigandu-si niste cauze care nu erau ale lui. De ajuns ca liderii le-au pus in brate lozincile gata scrise.
Altfel, un motiv de excursie moca, o ocazie de a ajunge in Capitala si de a socializa.Cat despre discursul lui Liviu Dragnea (ultimul dintr-o serie de discursuri anoste), “entuziasmul” demonstrantilor n-a prea dat pe rascoale, iar liderul pesedistilor a parut obosit, ingrijorat chiar, fara vlaga, nereusind “sa prinda” multimea…
Multime care, numarata “la bob”, a fost functie de… politica editoriala sau de contracte: Antena 3 – 450.000; PRO TV – 150.000; Realitatea TV – 75.000; Romania TV – 250.000…
Liderii judetului Giurgiu au vrut sa fie din nou pe locul I, asa ca au anuntat ca vor participa cu 10.000 de demonstranti, insa dupa miting au numarat 11.000, desi aritmetica nu s-a schimbat intre timp.
Probabil ca asa o fi fost, insa pozele puse de demonstranti pe facebook, cu plecarile de la diverse primarii din judet, arata o medie de 50/60 de persoane per localitate (desi primarii au declarat ca vin aproape 100 de persoane in viu/primarie). Luand de bune declaratiile primarilor, 55 de localitati ori 100 de persoane, ne da 5.500. plus 1.000 de la municipiul Giurgiu – 6.500. Plus “cei 1.000” de la ALDE (care, intre noi fie spus, au fost vreo 500) – 7.500… cu bataie.Ramane sa mai scoatem de undeva 3.500 de demonstranti giurgiuveni, eventual sa facem apel la celebrele calcule cu steagurile ale lui Pristanda…
Dar nu aceste cifre si calcule sunt importante, ci faptul ca demonstratia de forta a fost una reusita. PSD, jos palaria!(Fotografiile au fost preluate (la liber) de pe diferite conturi de facebook)

5 comentarii

 1. Rusine! Rusine! RUSINE!
  Care miting,care pălărie!
  Cam mare pălărie ptr.un cap atat de…prost!
  Inculți,asistați sociali,bețivi! Rusine!

 2. Sa traiesti in judetul cel mai sarac din tara pastorit de psd de amar de ani si sa mai fii si mandru de asta e o masura a prostiei care trebuie inscrisa neaparat in sistemul international al unitatilor de masura.

 3. Sa traiesti in judetul cel mai sarac din tara pastorit de psd de amar de ani si sa mai fii si mandru de asta, e o masura a prostiei care trebuie inscrisa neaparat in sistemul international al unitatilor de masura.

 4. Nu va imbatati cu apa rece… Nu tin cu nimeni, dar este inadmisibil cand vorbeste presedintele partidului, indiferent bine sau prost, lumea sa plece masiv.
  Nu conteaza cati au fost prezenti, dovedese doar o forta … financiara. Lumea era sictirita si obosita si pe fata lor se vedea determinarea ! La raspunsurile care se asteptau, piata aia trebuia sa rasune sa se auda tot cartierul si surpriza lumea nici nu le dadea atentie vorbitorilor. Chiar mi-a fost mila de oamenii aia, carati acolo, pentru ceva ce nici ei nu stiau, sa sustina nu stiu ce. Probleme cu justitia nu le au acei oameni ci altii…
  Parerea mea ca mai bine banii aia se cheltuiau in campamia electorala, cine o mai prinde.

Comentariile sunt inchise