“Puci” eșuat al USR-iștilor din Giurgiu

USR-iștii din Giurgiu au avut o incercare eșuată de a-l dărama pe Liviu Dragnea din varful piramidei PSD si de la butoanele puterii.
Sub privirile galeșe (in afiș) ale formațiunii lui Tariceanu, “puciul” useriștilor giurgiuveni s-a transformat intr-un… plici, copilăria lor fiind taxată de “lipsa de umor” a trecătorilor.
Se pare că useriștii din Giurgiu nu au avut parte de jucării in copilărie, astfel că acum, la maturitate (politică?) deplină, liderii formațiunii au profitat de tiribombele și comediile din centrul orașului. Ei și-au amenajat in cortul rămas de la colectarea de semnături un “joc de societate” cu denumirea “Dă-l jos pe Dragnea”.La ora de lucru manual, fiecare userist și-a adus lipici, forfecuță și o cutie goală de fasole cu ciolan, au decupat poze cu Dragnea, pe care le-au lipit apoi pe cutiile din care au făcut o piramidă. Cei care au avut copii acasă, au fost obligați să le șutească mingiuțele, cu care trecătorii au fost indemnati sa arunce in piramida cu… d-ALDE Dragnea.
“Puciul” a fost un fiasco total. Trecatorii nu s-au inghesuit (incă o dovadă ca Giurgiu e roșu!), iar useriștii au constatat a doua zi că Dragnea e bine mersi…