Razboi pe fata intre parlamentarii PSD Giurgiu – ce spune Badalau despre “dizidentii” din organizatie

Badalau dizidentiIn cadrul unei recente conferinte de presa, senatorul Niculae Badalau a fost intrebat de jurnalisti daca are ceva de spus despre parlamentarii PSD din Giurgiu… Printre “nominalizati”, jurnalistul a dat si doua nume: deputatii Razvan Cuc si Andrei Alexandru… Este adevarat ca pe senatorul Cristian Marciu nu l-a amintit jurnalistul, insa a facut-o numarul doi din PSD… prin omisiune.
Iata insa cum a sunat intrebarea de la finalul conferintei de presa: “Voiam sa va intrebam si noi de domnul Cuc, de domnul Andrei Alexandru…“.
Raspunsul a venit… cu manta, ca la billiard. Niculae Badalau a batut saua sa priceapa “impricinatii”, iar ceea ce a spus a semanat mai mult ca o amenintare voalata, ca o declaratie de razboi, nicidecum ca o mediere… parinteasca.
“Eu, cat am fost presedinte aici am incercat si cred ca am reusit sa construiesc o organizatie noua, cu oameni noi.
E foarte greu sa te adaptezi cerintelor, rigorilor care sunt in Partidul Social Democrat.
Nu voi accepta niciodata sa se faca o dizidenta nici penelista nici pepededista… Dar, asa cum s-a intamplat, sunt unii care se adapteaza sau nu se adapteaza. Cei care nu se adapteaza sa fie sanatosi, sa mearga mai departe, dar nu cu noi! Asta-i foarte clar! Eu inca astept sa-i vad mergand in teritoriu ca parlamentarii – nu toti, si imi cer scuze Elena (Elena Dinu – N.R.)ca esti de fata – venind si facand conferinte de presa saptamanal, asa cum obisnuiam eu cand eram presedinte – cu toti parlamentarii si explicandu-le – si astept sa faca munca politica, nu sa faca circ la garduri sau sub garduri”, a declarat dur Niculae Badalau.

Un comentariu

  1. De cand nu mai este Badalau presedinte, cand s-au facut alegeri democratice, sa se aleaga noul presedinte al organizatiei? Nu prea s-au facut, din cate stim. Cat despre conferintele de presa, vreme pierduta aiurea! Ce sa spuna parlamentarii, ce spune doamna Dinu cand vine? Astea se stiu deja cu multe zile inainte sa vina ea la Giurgiu, din presa nationala, deci ce rost are sa mai faca si alte conferinte? Aia e datoria parlamentarilor? Sa vina sa bata campii la presa? Altele sunt motivele pentru care „dizidentii” nu mai sunt bine priviti acolo, si multa lume le stie deja: frica de concurenta!

Comentariile sunt inchise