Reuniune USL si la Giurgiu – sustinere pentru Victor Ponta

usl 2Vineri, 14 noiembrie, la sediul PSD Giurgiu a avut loc o conferinta de presa speciala, la care au participat, pe langa liderii PSD – Nicolae Barbu – presedintele organizatiei municipale a social democratilor din Giurgiu si Razvan Cuc, purtator de cuvant al PSD – si liderii celorlalte partide din USL II: Toma Petcu (PLR), Constantin Basangiac (PC), Catalin Lupu (UNPR) si Mihaita Grigore (Partida Romior „Pro Democratia”).

Subiectul comun al conferintei de presa a fost refacerea USL si sustinerea candidatului comun la prezidentiale – Victor Ponta.

Razvan Cuc, purtatorul de cuvant PSD Giurgiu a precizat ca USL II este proiectul politic cel mai de succes al Romaniei post decembriste, un proiect sustinut de aproape 70% dintre cetatenii tarii…

„In acest moment, PSD are un adevarat partener de dreapta – PLR – care nu are nicio legatura cu PNL-ul in care sunt ascunsi oamenii lui Basescu”.

Razvan Cuc a vorbit si de campania electorala profesionista pe care a avut-o Victor Ponta, dar si de modul in care acesta s-a prezentat la cele doua dezbateri televizate cu contracandidatul sau, dezbateri in care Victor Ponta a fost net superior.

Toma Petcu, presedintele PLR Giurgiu al doilea vorbitor in conferinta de presa, pe langa faptul ca a facut aprecieri vis a vis de infiintarea USL II si a precizat ca acest proiect politic nu va avea soarta primului USL, „care a fost rupt de Traian Basescu”…

„Ii indemn pe toti liberalii autentici din oras si din judet sa vina la urne si sa voteze Victor Ponta. Ii indemn pe toti giurgiuvenii sa iasa la vot in numar cat mai mare, pentru a aduce in Romania dreptatea si echilibrul de care avem nevoie”, a spus Toma Petcu.

usl 3Constantin Basangiac – presedinte PC Giurgiu, Catalin Lupu – presedintele UNPR Giurgiu si Mihaita Grigore – presedintele Partidei Romior „Pro Democratia”, au avut si ei cate un mesaj de sustinere pentru Victor Ponta si si-au indemnat electorii sa voteze pentru democratie si pentru o viata mai buna, punand stampila „VOTAT” pe VICTOR PONTA.

Ultimul care a transmis mesajul a fost primarul Nicolae Barbu – presedintele organizatiei municipale PSD Giurgiu, care a indemnat cetatenii din municipiu sa voteze SCHIMBAREA PANA LA CAPAT

„Le transmit giurgiuvenilor mesajul cu care sa se indrepte spre sectiile de votare: sa fie la fel de responsabili si uniti pentru viitorul lor, asa cum au demonstrat in atatea randuri. Sa vina la vot in numar foarte mare, pentru ca nu trebuie sa fie indiferenti cu ceea ce se va intampla in Romania in urmatorii 5 ani! Nu trebuie sa fie indiferenti la cine le va fi presedinte! Giurgiuvenii au aratat ca le pasa si pot face schimbarea, la alegerile locale din in 2012! dar si la alegerile parlamentare din acelasi an sau la europarlamentarele din 2014! Sta in puterea noastra sa facem schimbarea pana la capat si sa ii dam votul nostru candidatului VICTOR PONTA! Va astept la vot!”

3 comentarii

    1. Cetatene, bine-ai zis! Nu trebuie sa ne lasam prostiti de aia. Trebuie sa ne lasam prostiti de Hrebenciuc, Sarbu, Duicu, Mazare, Abramburica, Nascase, Pavaleanu, Mihailescu, Vanghelie, Sova, Banicioiu, Cosma, Oprisan si multi altii grupati in spatele unui idiot tinut in viata de sforari. De ce trebuie sa ne lasam prostiti de astia? Pentru ca astia sunt de-ai nostri, din popor. Sunt aia care au distrus industria si economia romaneasca, doar nu era sa o lasam pe mana strainilor. Sunt aia care au guvernat cea mai mare parte din perioada postdecembrista. Sunt aia care ne mint frumos, ca noi suntem cei mai ortodocsi dintre hoti, dar in realitate suntem cea mai prosta masa de manevra, un fel de „stupid people” al lui Brucan, mult mai supid decat prevazuse mosu.

  1. oare cat ne vom mai lasa prostiti de acesti profitori.orasul asta e o ruina,iar acesti indivizi care cica ne vor binele ne indeamna sa votam cu un albanez care este sef peste partidul condamnatilor penal si al hotilor din romania.imbuibatilor,sa de dumnezeu ca de luni sa nu va mai vedem pe niciunul.

Comentariile sunt inchise