Rezolutia rezolutiei: La Congres, PSD Giurgiu il sustine pe Niculae Badalau pentru functia de Presedinte Executiv

MinaIn urma cu cateva ore, presedintele interimar al organizatiei PSD Giurgiu, Marian Mina a postat pe contul sau de facebook, un text/ anunt/ manifest prin care ne anunta ca organizatia pe care o conduce il va sprijini pe Niculae Badalau (la Congresul din 10 martie) pentru functia de Presedinte Executiv.
Va prezentam mai jos textul pe care l-a postat Marian Mina pe pagina sa de socializare:
“Organizația PSD Giurgiu îl susține la Congres pe Niculae Badalau pentru funcția de Președinte Executiv. Social-democrații giurgiuveni vor sprijini cu toată convingerea viitoarea conducere a PSD în realizarea obiectivelor din programul de guvernare!
Totodată, Membrii Consiliului Executiv Județean al PSD au votat, în unanimitate, vineri, 2.03.2018, o Rezoluție prin care filiala PSD Giurgiu își declară susținerea pentru președintele partidului, domnul Liviu Dragnea.
Prin această Rezoluție ne arătăm sprijinul pentru președintele partidului, singurul președinte votat de 435.172 de social democrați din țară și din străinătate, ceea ce înseamnă peste 80% din membrii PSD.
În urma acestui vot, în 2016, Liviu Dragnea a primit un mandat pentru patru ani.
Il susținem pe Președintele PSD, Liviu Dragnea!”

2 comentarii

  1. Asa se intampla, atunci când, de fapt, trăim intr-o tara confuză cu oameni confunzi,evident, precum,dl.Scheletul, atunci când,de fapt,săracul el,nici măcar nu stie ca, nasul sau,nu candidează pt.nici o funcție în partid . Mare haos ! De acea, tot timpul,noi români am fost indus in eroare și de acea ne-am ales drumul greșit . TREZITI-VA GIURGIUVENI ,,,

Comentariile sunt inchise