Robert Cristoi – candidat la Primarie?

Robert Cristoi - candidat la Primarie?
Robert Cristoi - candidat la Primarie?

Surse din PDL au transpirat informatia conform careia, Robert Cristoi ar fi candidatul „surpriza”, din adminiatratia locala, cu care va iesi pe piata Marin Anton.
Robert Cristoi, inca se mai gandeste daca sa faca pasuil sau nu, dar cum stim ca este adeptul provocarilor, sa asistam de-adevaratelea la o surpriza. Adica sa-i incurce jocurile lui Anton si Iliescu.

3 comentarii

  1. Mare dreptate ai Florea, Cristoi este un om cu coloana vertebrala,cu mult bun simt si este un om cinstit….pentru ce ii trebuie lui o lupta murdara…este cel mai „cool” prefect care il are Giurgiu dupa revolutie……daca era patat il manca PNL-ul pe paine pana acum cu toata presa PNL-ista

  2. Cristoi este un om cu mult bun simt si nu cred ca are chef sa intre intr-o batalie pe care PD-ul o va purta murdar, poate daca nu mai tine la imaginea lui. Intre practicile cu care ne-a obisnuit PD-L-ul si felul de a fi al lui Cristoi este mare diferenta

  3. Mai Diaconescule,bati campii cu brio……..daca vrei sa-ti spun eu care sunt la ora actuala optiunile PDL, asculta aici…. (1)Sergiu Norut Stanisteanu este una din variante, (2) Nicolae Florian. Cu cel de-al doilea se mai poarta inca discutii…. iar Norut este cel care a sustinut ca are arme sa il bata la primarie pe Lucica….dar s-ar putea sa primeasca reversul de la el.
    lasa-l mai pe Cristoi ca este praf in ochii presei….. te tine buzunarul sa facem pariu… eu cu cei doi, tu cu Cristoi….ce zici?????

Comentariile sunt inchise