S-a inaugurat cel mai performant laborator medical – Delta Laboratory

Miercuri, 2 mai, in prezenta oficialitatilor administratiei publice locale – primarul Nicolae Barbu, administratorul public al municipiului – Nicolae Ghita si a presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Giurgiu – Florentina Popescu – s-a inaugurat cel mai modern si performant laborator medical pentru asiguratii CAS.
La Delta Laboratory -Medical Lab Center se pot face analize de hematologie, biochimie, imunologie, microbilogie si probe de coagulare si ofera servicii de medicina muncii si SSM, examene paraclinice, pentru asiguratii CAS, prin programare la tel: 0246/ 219 999 sau 0728 088 757, 0722 573 707.Un an de zile le-a trebuit celor de la Delta Laboratory sa adune toate aprobarile, certificarile si protocoalele, pentru ca acest laborator sa fie pus la dispozitia giurgiuvenilor.“Ii felicit pe cei de la Incubatorul de Afaceri, pentru ca s-au gandit sa diversifice gama de servicii. Felicit si actionariatul de la Delta Laboratory -Medical Lab Center si ma bucur ca oamenii pot beneficia de servicii de calitate”, a spus cu aceasta ocazie primarul Nicolae Barbu.
La randul sau, medicul Elena Lungu a precizat ca desi suma de la CAS nu este una satisfacatoare se va face apel la protocoalele cu laboratoare mari din Capitala, iar colectivul pe care il coordoneaza isi doreste oferirea unor servicii medicale de calitate…“Drumul a fost lung, a durat aproape un an si jumatate – din ianuarie 2017 si pana astazi (2 mai 2018 – N.R.), timp in care am luat toate aprobarile. Multumesc pe aceasta cale Colegiului Medicilor, Directiei Judetene de Sanatate, CAS… Ne-am lovit de foarte multe problem in obtinerea aprobarilor, iar Primaria Giurgiu ne-a oferit un ajutor considerabil” a declarat medicul Elena Lungu.Delta Laboratory se alatura astfel activitatilor si serviciilor medicale oferite in Giurgiu de Delta Med, atat la sediul Incubatorului de Afaceri, unde se pot recolta probe (sos.Bucuresti, nr. 57) cat si pe sos.Sloboziei, nr.116-118, km.4.

Comentariile sunt inchise