S-a rupt lantul de iubire dintre Niculae Badalau si Mihai Dobre

In cea mai mieroasa si calma conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Giurgiu de senatorul Niculae Badalau, acesta a pus capat oficial idilei cu primarul din Mihailesti, Mihai Dobre.
Dupa un remember al conferintei de presa din 23 aprilie 2012 sustinuta de Marin Anton, cand acesta si-a prezentat demisia din PDL – “cand acelasi primar, Mihai Dobre a tradat” – Niculae Badalau a spus cu subiect si predicat ce isi propusese: relatia dintre el (PSD) si Mihai Dobre este compromisa iremediabil. Chestiune despre care se stia de cel putin un an de zile…
“Atatat timp cat eu voi fi in partidul asta, Mihai Dobre nu va mai candida de la PSD. Tinand cont de lipsa lui de caracter. Intr-un cos, daca pui un mar stricat, se strica toate.
Eu cred ca eu cu el (cu Mihai Dobre – N.R.) nu putem fi in acelasi partid. In perioada urmatoare, la alegeri la Mihailesti, o sa am un punct de vedere vis a vis de caracterul acestui om. Apropo de repetarea istoriei sau metehnele unora de a distruge. Usor, usor, chiar daca vom avea un scor mai prost la Mihailesti, prefer sa iau oameni tineri, oameni de calitate, oameni care sa aiba in primul rand caracter si loialitate”, a spus senatorul PSD.
Atentionat de un jurnalist ca despre “subiectul Dobre” ar fi fost atentionat, Niculae Badalau a avut o tentativa de a-si pune cenusa in cap…
“De obicei, politicienii raman orbi alergand dupa voturi. Dar pana la urma trebuie sa gasim echilibrul intre oameni de calitate, care trebuie sa ia si voturi… Asta e foarte greu.
Puneti-va in locul nostru si o sa vedeti ca alergand dupa rezultate, la un moment dat iti incalci si principiile. Se intampla din pacate…”, a conchis Badalau.