S-a schimbat modificarea: primarul Barbu este din nou in gratiile PSD

Cea mai surprinzatoare declaratie de dupa turul intai al prezidentialelor apartine presedintelui executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina.
In cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sfarsitul saptamanii trecute, liderul PSD a multumit primarilor din localitatile judetului pentru rezultatele obtinute, insa o rubrica speciala a fost rezervata primarului municipiului, Nicolae Barbu…
“Municipiul Giurgiu a avut rezultate foarte foarte bune. In ciuda campaniei pe care o fac baietii astia de la PNL Giurgiu, care s-au transformat in ADP-isti – taie iarba, ridica gunoaie, aduna cate o sticla – iata ca nu reusesc sa treaca nici cu liste suplimentare de 25%. Asta inseamna ca domnul primar Barbu, in ciuda animozitatilor si in ciuda discutiilor, este campion absolut la Giurgiu si, fara prea mari eforturi, castiga Primaria pentru al treilea mandat. Asta fara discutie!”, a declarat Marian Mina.
La aceeasi conferinta de presa a participat si primarul comunei Ghimpati, care a avut, la randul sau, cuvinte de lauda pentru primarul Nicolae Barbu…
“Le multumesc inca o data colegilor mei, primari, care s-au implicat in primul tur al alegerilor prezidentiale si sper sa se implice si in cel de-al doilea tur.
Ma bucur ca si in municipiul Giurgiu, rezultatul in primul tur a fost unul foarte bun. Primarul Nicolae Barbu a aratat ca si-a indeplinit targhetul si a iesit victorios la toate sectile din municipiu.
Inca o data, tin sa multumesc domnului primar Barbu si celorlalti primari din judet”, a spus Constantin Carapanceanu.
Ne-am oprit asupra acestor declaratii, tocmai pentru ca, de ceva timp, astfel de declaratii au lipsit din spatiul public. Cel putin din partea liderilor PSD de la judet.
Ne intrebam, totusi, care ar fi fost directia declaratiilor, daca rezultatul pe municipiu ar fi fost… pe minus?
Ion Diaconescu