S-au rupt liberalii-n două?

Motto: Frunză verde, flori cu rouă / s-au rupt liberalii-n două
In Consiliu, mă-ntelegi, / Tigănilă schimbă legi
La Judeteană, Velicu, / Disecă-n patru… nimicu’ (din folcloru’ contemporan)

Votul in Consiliul Local, ca despre el e vorba, s-a facut, din partea liberalilor, jumi-juma.
Ceea ce-l avantajeaza pe primarul Barbu (“dujmanul” de clasa al PNL, exponent al “ciumei rosii”).
In sedinta de joi, 28 noiembrie, votul liberalilor a fost impartit: vot impotriva sau abtineri: George Tiganila, Mirela Ciulacu si Alina Meclea – adica aripa Maroiu.
La aceleasi punct, Adrian Anghelescu, Mihai Matei si Ladislau Pick au avut un vot pro (aripa necunoscuta, da’ contra lu’ Maroiu).Liderul de grup al liberalilor din Consiliul Local, George Tiganila a plusat la capitolul “Gâgă” si a propus sa se aprobe in plenul consiliului municipal prelungirea Legii privind instituirea unor facilitate fiscal, starnind rasul consilierilor prezenti.
Acelasi lider de grup al liberalilor s-a pus rau si cu biserica, pe langa faptul ca si cu cititul s-ar parea sa existe niste probleme… Domnia sa, LIDERUL de grup, nu stia, dupa trei ani de mandat, ca banii care se dau ca sprijin financiar la biserici, asociatii, etc., sunt justificati prin facturi, devize, etc.Cum de altfel, domnul Tiganile uitase ca a aprobat intr-o sedinta anterioara, achizitionarea a 600 de calculatoare pentru dotarea cabinetelor de informatica din scolile din municipiu.
Vorba primarului Barbu: “E grele pentru DVS…”.Nici Velicu Florian, celalalt lider de grup, al consilierilor judeteni, nu s-a lasat mai prejos de Tiganila si a dat, atat cat i-a stat in puteri, cu stangul in dreapta (liberala), dovedind, daca mai era cazul, ca face scandal doar sa dea bine la camerele video si sa puncteze pentru sefii de la partid.
Ne ramane speranta ca la alegerile locale din 2020 o sa avem puterea de a discerne si de a vota, cine sa ne conduca. Este singura solutie de a scapa de personaje toxice, de sfertodocti si neaveniti.
Ion Diaconescu

Un comentariu

  1. CU ASA PERSONAJE DE CASCADORII RISULUI NU PUTEM AVEA PRETENTIA SA SE SCHIMBE CEVA IN BINE IN ACEST JUDET, MAI ALES CIND DIN ACEASTA GASCA DE CONSILIERI PNL NU SUNT DEOSEBITI DE CEI DIN PSD AVIND ACELEASI METEHNE DE INFRACTORI.

Comentariile sunt inchise