Salutul (voios) al copiilor din Giurgiu

Detasamentul de pionieri „Cutezatorii” impreuna cu grupa de soimi ai patriei „Arici Pogonici” aduc sincere multumiri si saluta initiativa tovarasilor Popazu si Iliescu, pentru destoinicia de care acestia au dat dovada.

Salutul (voios) al copiilor din Giurgiu
Salutul (voios) al copiilor din Giurgiu

Chiar daca au ratat ziua de Mos Nicolae, in ce priveste luminitele cu care trebuia decorat orasul, atat detasamentul de pionieri, cat si grupa de soimi isi exprima speranta ca pana vine Mos Gerila, orasul va fi imbracat in straie de sarbatoare.
Conducatorii grupului de copii asigura administratia publica locala de sprijinul lor pentru economia la energie electrica pe vreme de criza si opozitie si promit sa nu aprinda luminile in casa timp de o saptamana, sa nu se mai uite la desene animate timp de doua saptamani si sa nu mai foloseasca boliere pentru apa calda, pentru ca au invatat la scoala ca grasimea de pe blana focilor tine de cald.
Copii orasului sunt multumiti ca in oraselul organizat pentru ei peste drum de biserica s-au pus Beculete, Mosi Gerili si pitici de gradina, si saluta gestul celor doi tovarasi cu degetul mijlociu la chipiu.