Scandal amoros în SJU Giurgiu – O asistentă ATI a fost bătută de o colegă geloasă

Intr-un acces de gelozie, o asistentă de la SJU Giurgiu a bătut o colegă de serviciu – asistentă pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Tărășenia a fost facută publică chiar de asistenta bătută, într-o postare pe Facebook.
Intamplarea ar fi avut loc pe 15 octombrie, iar scandalul ar fi pornit de la un zvon pe care asistenta agresoare l-ar fi auzit despre medicul cu care asistenta de la ATI ar ar fi avut o relație.
Iată postarea integrală a asistentei agresate:
„15.10.2020, ora 11:15, Spitalul Judeţean de urgenţă Giurgiu – Stare de alertă Sunt asistent medical de anestezie, secţia A.T.I. , SJU Giurgiu. Îmi este destul de greu să povestesc asta, dar cred că este important să se afle cu ce se ocupă şi de ce sunt în stare unii oameni într-o situaţie de pandemie, în secolul XXI. Am fost agresată cu brutalitate fizic şi verbal în cabinetul renumitului medic PICK LADISLAU, de către colega mea as. Stoica Rodica (concubiana acestuia), aducându-mi acuze neadevărate, cum că eu la ora 6:30, mă aflăm în cabinetul Dr. Pick L, întreţinând relaţii intime. Fapt neadevărat, demonstrând asta prin conversaţia avută cu colega mea care la ora 6:40 a venit să mă ia de acasă.

Stoica Rodica a venit în cabinetul asistentelor la T.I. , luându-mă de braţ (că şi când ar fi avut o urgenţă în sală de operaţii), gândindu-mă că este o urgenţă de serviciu, m-am ridicat şi am urmat-o. Ajungând în capătul holului am constatat că nu era o urgenţă, ea îmbrâncindu-mă în cabinetul Dr. Pick pe canapea, unde am fost imobilizată aplicându-mi-se în regiunea capului şi feţei pumni şi palme fără ca eu să ripostez. SUBLINIEZ că la acest incident a asistat fără a luă nici cea mai mică măsură Dr. Pick. După ce l-am implorat să o oprescaca şi să recunoască că între noi nu a existat nimic NICIODATĂ, el rostind către concubină „HONEY NU MAI FACE GALAGIE” – fiind mai mult interesat să nu ne audă cineva, în loc să oprească incidentul. Am fost eliberată, mi-am adunat puterile să ies din cabinet după ce au ieşit cei doi, strigând către Dr. Pick – CĂ NU ESTE POSIBIL SĂ NU IA ATITUDINE ŞTIIND CĂ SUNT NEVINOVATĂ, răspunsul fiind „MAI ÎNCET NU MAI ŢIPĂ ASA”.
După cele întâmplate, am sunat imediat la 112, făcând plângere penală, am mers la UPU pentru consult şi îngrijiri medicale şi la Medicină Legală, pentru constatarea leziunilor şi eliberarea certificatului medico-legal. Consideraţi că o problemă personală poate fi rezolvată în acest fel într-o instititutie publică de stat? Sper ca organele abilitate ale Poliţiei şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu să ia măsurile ce se impun pentru faptele comise.“

Conducerea SJU Giurgiu s-a autosesizat şi a demarat o anchetă internă, iar poliţiştii la randul lor au fost sesizaţi prin 112, şi au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie înaintat către unitatea de parchet competentă, cu propuneri legale.