Scandal! Cine l-a impins pe Ionel Dinu sa fie… impins pe scari

Dupa amiaza zilei de marti (trei ceasuri rele!) a fost una cu ghinion pentru liberalul (in acest moment) Ionel Dinu. A fost ziua cand, spun surse din filiala liberala Giurgiu, Dinu a iesit din gratiile si pipota lui Marin Anton. Din cauza de “rau de gura” si de… incontrolabil.
Sursele noastre (diferite de ale altora) dau ca sigura neimplicarea fizica a lui Marian Maroiu in bruscarea lui Ionel Dinu (vezi foto).
Verbal insa, Marian Maroiu sustine ca nu a ajuns sa arunce cuvinte grele spre Dinu. Insa o sageata tot la iritat pe Ionel: cand Marian Maroiu i-ar fi sugerat ca a fost trimis cu samanta de scandal in sedinta de Toma Petcu (care ar urma sa o cunune pe fiica lui Dinu).
Aici a rabufnit Dinu, care i-a reprosat lui Maroiu ca il lauda excesiv pe primarul Barbu, in conferintele de presa ale PNL…
Nemaisuportant avalansa de cuvinte grele, Marin Anton s-a ridicat de pe scaun si l-a poftit afara pe Dinu. Fara suturi in fund, asa cum se spune, ci cu vorba buna si cu “bratele vanjoase” (vezi – din nou – foto).
Unii spun ca ar fi auzit si ceva de genul, “iesi afara, javra ordinara”, dar n-avem confirmarea oficiala.
Si pentru ca in valtoarea evenimentelor, Ionel Dinu si-a uitat ochelarii si telefonul pe masa, peste cateva momente, timp in care s-a mai dezmeticit, a intredeschis usa si a cerut spasit si politicos sa ii fie returnate. Nu de alta, dar trebuia sa gaseasca drumul de intoarcere spre cine l-a impins sa fie impins pe scari…
In fine, nu scandalul e important, ci care va fi urmatorul partid spre care se va indrepta Dinu?
Pun pariu ca il stiti deja…