Scarry stories: Cum ajung “tinerii merituosi” in functii… (ne)meritate

scarry 22“Povestea” pe care am citit-o in seara de Halloween pe site-ul www.aktual24.ro, recunoastem ca a avut darul sa ne sperie. Jurnalistii chititi pe scandal au lucrat de data aceasta cu materialul clientului, iar daca nu credeti, cititi aici: http://www.aktual24.ro/lider-semianalfabet-din-alde-prieten-cu-interlopii-din-clanul-butoane-angajat-in-cadrul-guvernului-romaniei-prietenia-e-k-piftia-fratia-e-unde-e-galerie-foto/
N.R. Jurnalistii nostri nu au fost prezenti la petrecerea de Halloween a tinerilor de la ALDE Giurgiu, nu din cauza acestui articol, ci pentru ca nu erau siguri ca sunt… merituosi (http://opiniagiurgiu.ro/administratie/numai-tinerii-merituosi-din-alde-giurgiu-sunt-invitati-la-hallowen-party/)

“Lider semianalfabet din ALDE, prieten cu interlopii din Clanul „Butoane”, angajat in cadrul Guvernului Romaniei: „Prietenia e k piftia, fratia e unde e” – Galerie Foto
IOANA HURDEA | 31 OCTOMBRIE 2017
POLITICA
Liderul organizatiei de tineret ALDE din Giurgiu, Valentin Theodor Musat, este extrem de apropiat de interlopii din oras, in special de cei din Clanul „Butoane”, alaturi de care apare in numeroase fotografii postate pe pagina sa de Facebook. Musat a fost angajat de curand si in casdrul Guvernului Romaniei, in calitate de consilier personal al Ministrului Mediului, Gratiela Gavrilescu.
Musat este si vicepresedinte la nivel national al organizatiei de tineret a ALDE. El a postat pe pagina sa de Facebook numeroase imagini, insotite de comentarii pline de greseli gramaticale, in care apare petrecand alaturi de interlopi din Giurgiu. In aceasta imagine, liderul ALDE il saruta pe Marius Stanciu, zis „Taranu”, membru al Clanului „Butoane”.B- 2Marius Stanciu a fost arestat, in septembrie, de DIICOT, alaturi de alte 15 persoane, toti fiind acuzati de constituire a unui grup infractional organizat, camata, santaj, fals in inscrisuri sub semnatura privata, inselaciune, spalare de bani, proxenetism, organizarea ilegala a jocurilor de noroc, trafic de minori. Iata aici comunicatul DIICOT privind retinerea celor 16 membri din Clanul „Butoane”.
Acestea nu este singura imagine in care Musat apare alaturi de interlopi.B 3B - 4B - 5Dupa ce a fost numit in functie, in cadrul Guvernului, Musat a tinut sa-i multumeasca special celui care a facut posibil acest lucru: ministrul „energie”, Toma Petcu.B- 6B- 7

Potrivit presei locale, Valentin Musat este absolvent al Facultatii de Studii Economice Bucuresti specialitatea Tehnologie Agroalimentara si a Mediului.

2 comentarii

  1. Pai alde este un partid de analfabeti,sa nu uitam de liderul toma petcu si de felul cum se pronunta in scris,cum e seful si subalternii.iar faptul ca baietasul asta,cu relatii dubioase,a ajuns intr-o functie nemeritata,denota si confirma faptul ca oricat de capabil esti,fara o pila nu ajungi nicaieri,poate doar la munca in strainatate,in schimb aratari precum nenea asta mai au nitel si ajung parlamentari,primari sau doamne fereste presedintii tarii…se vede treaba ca in alde cu cat esti mai analfabet si ai legaturi cu interlopii,cu atat ajungi mai sus.

  2. Pai nu este singurul tanar care merita din Giurgiu ! Sunt multi altii care ocupa functii de conducere „banoase”, producatoare de venituri suplimentare, ca altfel nu se incurca pe chestii de 2 lei, dar pe langa ca nu au habar de nimic in afara de „scoala vietii” – de obicei dobandita in vama in anii prosperi, distrug tot ceea ce este bun in jur sau pe cei care nu sunt de teapa lor si nu vor sa li se alature. Numitorul comun este ca le place si vor doar deconcentratele ! Pacat ca organele in drept nu se autosesizeaza, nu de altceva dar acum penitenciarele incep sa se goleasca !
    Din fericire sau din pacate acest tanar a ajuns mai sus…

Comentariile sunt inchise