Scoala moderna in satul Podul Doamnei, comuna Clejani

Florin Nidelea, un primar mandru de realizarile sale
Florin Nidelea, un primar mandru de realizarile sale

O scoala cum rar gasesti chiar si in mediul urban – asa arata cladirea noii scoli din satul Podul Doamnei, comuna Clejani, pe care constructorul a predat-o catre administratia publica.

Sali de clasa moderne cu mobilier abia scos din ambalaj, laborator de informatica, grupuri sanitare moderne, centrala termica – totul lucrat cu grija, aproape impecabil.

„Sunt ani de zile de cand visez sa finalizam aceasta scoala, in care copiii din localitate sa vina cu drag. A meritat si efortul si asteptarea, pentru ca scoala arata neasteptat de bine. Acum se finalizeaza montarea mobilierului, vom mai avea vde amenajat curtea interioara si platoul din fata scolii, iar din 15 septembrie, elevii vor intra in scoala noua. Sunt fericit de aceasta noua realizare…”, ne-a declarat primarul comunei Clejani, Florin Nidelea.

Podul Doamnei - o scoala moderna pentru 270 de copii
Podul Doamnei - o scoala moderna pentru 270 de copii

 

La randul sau, directoarea scolii, Lacramioara Mihaela Stoica ne-a precizat ca in scoala vor invata 270 de copii, care includ si doua grupe de gradinita.

 

...Nerabdator sa termine cu... actele
...Nerabdator sa termine cu... actele

Dupa ce scoala a fost vizitata de primarul comunei, insotit de reprezentantul constructorului,Laurentiu Dragne, dirigintele de santier din partea Ministerului Educatiei, Marian Sarbu si Ionica Gogoasa, reprezentant al unitatii de management al proiectelor din cadrul Ministerului Educatiei, s-a semnat raportul final al proiectului si s-a semnat procesul verbal de predare a investitiei catre administratia locala.

Un alt proiect care este aprobat si se asteapta finantarea este constructia unei gradinite in satul Neajlov. Doamna Ionica Gogoasa a precizat ca lucrarile la gradinita vor incepe imediat dupa aprobarea bugetului rectificativ, sau cel tarziu la inceputul anului 2014.

2 comentarii

  1. Sincere felicitari,
    Este de laudat ce s-a realizat in Clejani.
    Repuneti in normalitate fotbalul.Aveti numai de cistigat.
    Inca odata felicitari si tineti-o tot asa.

  2. Am o propunere pt conducerea Judetului ,mutati fratilor resedinta Judetului la Clejani Mihailesti s-au Ghimpati ca tot dati de 4/5 ani toti banii acolo.acolo este occident si în sudul judetului Gaujani ,Gogosari ,Ralesti ,Draghiceanu Izvoru lumea aIII a.

Comentariile sunt inchise