Se strica “ploile” in ALDE Giurgiu – Primarul din Daia, atac dur la Toma Petcu

prt sc daiaSe pare ca primarului din comuna Daia, Adrian Florin Serban i-a ajuns “incuscrirea politica” cu Toma Petcu (ALDE) si priveste cu jind spre alta zare politica, mai social democrata…
Nu o spunem noi, ci chiar primarul, intr-o postare pe contul sau de pe facebook din data de 10 februarie.
Dupa ce face un bilant al realizarilor sale din 2016 si pana acum; dupa ce se plange de “mostenirea grea” gasita la Primarie si nareaza (cu talent evident) sinuosul sau drum spre “meseria” de primar, Adrian Florin Serban o coteste spre politica devoaland o latura mai putin cunoscuta a relatiei sale cu presedintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu…adrian florin serban - daia“ (…) Dupa mai multe discutii cu reprezentanții ALDE, știți cu toții cum au decurs lucrurile. Impreuna cu echipa mea am mers in campanie informând cetățenii despre planurile de viitor, planuri ce au rămas și in prezent la fel de îndrăznețe și realizabile. Pana aici toate bune si frumoase, numai ca……socoteala din târg nu se potrivește niciodată cu cea de acasă.
(…) Lasand de-o parte trecutul, voi incerca sa va explic ce se intampla in plan politic astazi la nivel de comuna…..
După o munca asidua in campania electorala pentru alegerile parlamentare, sustinand partidul ALDE din rândurile caruia fac parte, consider ca am contribuit cu totii, fiecare cum a putut mai bine pentru rezultatul obtinut. In urma rezultatului alegerilor, Copresedintele ALDE Giurgiu, Dl. Toma Petcu a fost ales deputat și implicit după aceea Ministrul Energiei. Tinând cont ca a ieșit cu puțin noroc la redistribuire, consider ca a contat enorm pentru dansul sutele de voturi ale cetățenilor comunei Daia.
CE A URMAT DIN PARTEA DANSULUI SI A PARTIDULUI A.L.D.E. PENTRU NOI DREPT RESPLATA???!!!Va spun eu, poate nu stiti….
In loc sa am sprijinul dansului și sa ajutam impreuna comunitatea cu investiții și proiecte noi, pentru ca am avut INDRAZNEALA sa îmi spun părerea sinceră și obiectiva la una din ședințele partidului, respectiv, NEMULTUMIREA ca timp de un an si jumatate nu am simtit sprijinul ALDE, sau al domnului Toma Petcu.
In acel moment domnul Toma Petcu a declarat razboi comunei DAIA si a ORDONAT consilierilor ALDE ai comunei sa voteze împotriva tuturor Proiectelor de Hotarari de Consiliu propuse spre aprobare Consiliului Local, Proiecte de Hotarari ce de fapt sunt ale noastre, ale tuturor cetățenilor. In cazul in care nu vor face asa, li se va retrage sprijinul politic si isi vor pierde functiile de consilieri (…)”.
Aceasta este partea interesanta a istorisirii primarului din Daia.
Cee ace urmeaza este interesant strict pentru locuitorii comunei: cine vrea sa fie viceprimar si de ce… Chestiuni care pot fi citite aici: https://www.facebook.com/adrianflorin.serban/posts/1808334639186324
Asadar, in ciuda faptului ca in ALDE Giurgiu, Toma Petcu incearca cu indarjire sa puna capacul unor scandaluri evidente, sa puna batista pe tambalul nemultumirilor (din ce in ce mai multe), acestea incep sa iasa la lumina rand pe rand.
Vom reveni si cu alte dezvaluitri picante din interiorul organizatiei ALDE Giurgiu.
Ion Diaconescu

2 comentarii

  1. Nemultumirile sunt multe. Si nu numai la Daia. Organizatia judeteana nu a ajutat cu nimic consilierii locali din comune. Nici macar pe primari.
    Organizatia judeteana a ALDE e numai cu ochii dupa posturi. N-am vazut disperrare mai mare!

Comentariile sunt inchise