Secretarul general al PNL „l-a urecheat” pe Dumitru Beianu

urechealaIn conferinta de presa sustinuta de PNL Giurgiu, vineri, 22 august a fost prezent si secretarul general al PNL, Marian Petrache. „Incoltit” de jurnalisti in legatura cu atacurile din presa centrala si locala la adresa lui Dumitru Beianu si la tacerea conducerii centrale in acest caz, Marian Petrache nu a ezitat sa-l „urecheze” voalat pe co-presedintele liberalilor giurgiuveni. Si a facut-o in doua „reprize”…

„Sper ca dincolo de o candidatura (referire la candidatura lui Nicolae Florian la Primarie, din partea PNL) sa avem si linistea de care este atata nevoie in cadrul organizatiei din Giurgiu. Sa trecem peste orgolii, si ma refer la domnul Beianu – el trebuie sa faca primul pas in linistirea acestei stari din organizatie, astfel ca Nicolae Florian sa aiba prima sansa in Giurgiu, care este un judet mai complicat…”, a precizat Marian Petrache.

Revenind „la subiect”, in partea a doua a conferintei de presa, Petrache a continuat pe aceeasi tema:

„Cine incalca legea isi duce crucea, plateste. Insa, pentru deciziile politice, electoratul este acela care sanctioneaza… Sper ca (numirea lui Dumitru Beianu ca si co-presedinte – N.R.) sa nu fie o decizie politica gresita. Imi doresc din partea domnului co-presedinte Dumitru Beianu calm si intelepciune, pentru ca sunt multe orgolii la Giurgiu. Nu avem nevoie nici de razbunari, nici de polite platite, ci vrem sa construim o echipa… Domnul Beianu are o sansa: sa dovedeasca ca poate sa fie lider” a declarat liderul PNL de la Centru.