Seniorii din organizatiile de pensionari – cei mai buni “postaci” ai PSD

codrin cristescuCodrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD a venit la Giurgiu pentru a doua oara in ultimele doua luni. Motivul vizitei de vineri, 19 ianuarie 2018 a fost unul cel putin bizar…
“Am venit special la Giurgiu sa il felicit pe domnul Dan Cristescu (presedintele Organizatiei de Pensionari – N.R.), pentru ca echipa domniei sale a iesit pe primul loc pe tara…”.
Codrin Stefanescu a explicat si care-i spilul: echipa coordonata de seniorul Dan Cristescu s-a implicat in programul de diseminare online a mesajelor PSD, iar rezultatele au adus din nou organizatia de la Giurgiu pe locul intai pe tara sau, asa cum s-a exprimat liderul de la centru, “echipa de la Giurgiu a avut o activitate fabuloasa”…
Drept pentru care, Codrin Stefanescu a venit cu jalba in protap la presedintele interimar de la Giurgiu – Marian Mina – pe care l-a rugat sa il imprumute pe Dan Cristescu la sediul central de la Bucuresti pentru a le impartasi IT-istilor de pe Kisselef cum se face comunicarea online.
Judetul Giurgiu este urmat de judetele Olt si Maramures, celelalte organizatii din tara fiind mult in urma…
“Acum PSD vrea sa lanseze pagina – PSD online – si avem nevoie de domnul Cristescu si de alti cativa seniori. Ne-am propus ca pana la sfarsitul acestui an sa avem 575.000 de membri de partid cu conturi pe retelele de socializare”, a precizat Codrin Stefanescu.

Un comentariu

Comentariile sunt inchise