Si Iliescu vrea… demisii

Si Iliescu vrea... demisii
Si Iliescu vrea... demisii

Afurisita asta de politica le da gânduri ciudate atât politicienilor, cât si celor din administratia publica. Nu cu mult timp în urma, fandacsia demisiilor îl facea pe Crin Antonescu sa aiba firicele albe în colturile gurii. Sa nu se lase mai prejos, Lucian Iliescu, liberal din mosi-stramosi, a avut si el o initiativa în Delegatia Permanenta a PNL: aceea ca toti reprezentantii USL din administratia publica locala (primari, viceprimari, consilieri locali si judeteni), sa intre în greva si chiar sa îsi înainteze demisiile, în semn de protest fata de faptul ca Guvernul a redus cotele din TVA si impozitul pe venituri, care alimenteaza bugetele locale.
Sigur ca, ati ghicit, aceste masuri afecteaza doar administratiile conduse de primari USL…
„Ideea a fost foarte bine primită si voi insista pe ea în continuare pentru a fi promovată la nivel USL. Guvernul îsi doreste alegeri comasate sub pretextul că face economii. Cât l-ar costa să organizeze alegeri anticipate locale în peste 56 la sută din localitătile tării?”, a declarat Lucian Iliescu.
Asta era saptamâna trecuta. Dupa ce Crinul din marea gradina a USL a retractat chestiunea cu demisiile parlamentarilor, probabil ca se va schimba si optica domnului Iliescu.